Opis

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Bronek82, 1 listopada 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
?

Czy jesteś za wprowadzenie opisu koło swojego loginu?

1. Tak, w końcu moi sąsiedzi będzie wiedzieć więcej o mnie ;)

1 głos(ów)
    100,0%
  2. Nie, cenię swoją prywatność

0 głos(ów)
    0,0%
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Witam,
    Podczas ostatniego eventu (ale nie tylko ostatniego) nasunął mi się taki pomysł, a mianowicie.
    Skończyłem event po 4 dniach a przez następne 3 dni dostawałem od sąsiadów wypadajki (ogólnie super, żeby nie było że nie chce dostawać :) ). Niemniej jednak jak skończyłem event zawsze piszę do wszystkich że nie potrzebuje wypadajek, ale wracając do pomysłu.

Proponuje wprowadzenie (koło użytkownika) krótkiego opisu (coś na modłę dawnych komunikatorów), który będzie widoczny dla Twoich sąsiadów.

W ten sposób uniknę pisania do sąsiadów, tylko wstawię sobie opis np. "Skończyłem event, nie potrzebuje wypadajek" lub "Potrzebuje jeszcze 66 wypadajek" :)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Bronek82 podobna propozycja z precyzyjnie opracowanym pomysłem dotyczącym wzajemnego określenia i wysyłania prezentów już istnieje:
    Zapraszam do wyżej podanego wątku, możesz tam zaproponować swoje rozwiązanie, podpowiedzieć Autorowi, oddać głos w ankiecie i zamieścić swoją opinię w temacie.
    A jako, że Twój pomysł dotyczy tej samej opcji, zamykam jako dubel.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.