Opcje na nowym forum

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dotikampo, 8 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Czy na nowym forum jest funkcja "ignoruj użytkownika"? Na starym forum była, tu jakoś nie mogę jej namierzyć.

2. mieczu

mieczu Baron forum

ja też jej nie widziałem, a może ktoś wie jak wysłać na tym nowym forum wiadomość prywatną do innego użytkownika?

3. Tego nie wiem.

Jak klikniesz na nick to wyświetli Ci się profil forumowicza i tam możesz napisać.

4. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Buu, nikt nie wie?
    Co prawda, potrzeba skorzystania z tej opcji przestała być potrzebą palącą, ale obawiam się, że to tylko stan przejściowy;)

5. Nowe forum więc jeszcze nie wszystko wiemy ale pomalutku dojdziemy do ładu. :) Gracze jak zwykle bardzo nam pomagają ale ta opcja widocznie nie została jeszcze odkryta, a może jej nie ma, nie wiem :)
    Masz jeszcze jakieś pytania ????:)

6. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Nie Kleopatro, nie mam więcej pytań. Może forum z czasem wzbogaci się o nowe funkcje.
    Proszę o zamknięcie tematu :)

7. Zamykam więc i miłej gry życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.