Opóźniony start eventu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika klaudiaibartek, 28 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. klaudiaibartek

klaudiaibartek Młodszy ekspert

Witam,
    event wystartował z opóźnieniem , dlaczego nie doliczono tego czasu .
    U mnie o 14:00 były gotowe 3 donice ale już oddać nie można było , a miałam wszystko by mieć czerwowne żaby . Proszę by poruszyć to zagadnienie .

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Informacje o czasie trwania eventu zamieszczone są w dziale ogłoszeń:

Zapraszam również do zapoznania się z OWH, które każdy Gracz akceptuje podczas rejestracji konta, a w szczególności z punktem 4 Dostępność.

Event został wyłączony w wyznaczonym czasie i jak widać nie zostało przewidziane żadne przedłużenie tego czasu.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. klaudiaibartek

umiem czytać .
    pytanie dotyczy opóźnienia , dlaczego nie doliczono opóźnienia ?
    może maja strata kogoś obchodzi ?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Podałam link do Ogólnych warunków handlowych, które również zaakceptowałaś/eś podczas rejestracji a gdzie napisane jest między innymi, że:

"4 Dostępność

Bigpoint gwarantuje dostępność Gier i Usług przeciętnie przez 90% (dziewięćdziesiąt procent) roku, za wyjątkiem okresów, w których serwery strony Bigpoint lub poszczególnych Gier i Usług nie są dostępne przez Internet z powodu problemów technicznych lub innych problemów, na które Bigpoint nie ma wpływu (siła wyższa, zawinienie osób trzecich itd.), oraz okresów, w których przeprowadzane są rutynowe prace konserwacyjne.(...)"

Biorąc powyższe pod uwagę, takie krótkotrwałe opóźnienia czy problemy z dostępem do gry są dopuszczalne.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. klaudiaibartek

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.