oo z dn. 25.10.br

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rysio, 27 października 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rysio

rysio Półbóstwo forum

W opisie naprawy bledow widnieje info o naprawie poruszania sie po cudownym pnaczu za pomoca scrolla.
    Niestety z przykroscia stwierdzam ze cos nadal nie funkcjonuje. Otoz:
    - korzystam z 2 Windowsow: XP i Win7.
    - o ile XP funkcjonowal i funkcjonuje do nadal bez zarzutow o tyle w Win 7 sa od pewnego czasu (ok 7-10 dni) potezne problemy z uzywanien scrolla nie tylko na pnaczu, ale we wszystkich zakladkach (spoldzielnia, targ, stodala, pnacze itd). Obojetnie jakby sie nie ustawilo ramki gry, przy uzyciu scrolla zawsze pokazuje poprzednia czynnosc i przeskakujac na obecna nastepuje niekontrolowany przeskok w gore lub dol.

Czy ktos z MODow moze zajac w tej kwestii stanowisko?

2. Talolina

Talolina Młodszy ekspert

U mnie ten sam problem również nadal się pojawia. Mam Win 10.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zgodnie z OO przewijanie powinno być możliwe, jeśli u Ciebie na jednym systemie operacyjnym również nie ma problemu a na innym jest to być może tutaj leży przyczyna. Może system wymaga zaktualizowania lub wyczyszczenia jakimś programem czyszczącym typu CCleaner. Jeśli wszystko z Twoim sprzętem i oprogramowaniem jest w porządku a problem nadal występuje to zapraszam do Pomocy Technicznej, z poziomu forum niczego nie sprawdzimy.

Talolina jak wyżej napisałam, jeśli u Ciebie wszystko jest w porządku z oprogramowaniem to zapraszam do PT.

Czy tutaj są jeszcze jakieś pytania?

4. rysio

rysio Półbóstwo forum

Poniewaz oba programy (XP i Win 7) maja identyczne oprogramowanie (oczywiscie dostosowane do danego programu) wlacznie z CCleaner´em, wtyczka PDF , ten prolem nie moze byc wylacznie u mnie. A skoro melduja sie inni gracze (z Win 1 ) tzn nie jestem odosobniony

5. SMOD_Atena

rysio no tak, oprócz Ciebie napisała jeszcze jedna osoba, więc problem globalny nie jest. Dlatego też w celu weryfikacji zapraszam do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

6. rysio

rysio Półbóstwo forum

Globalny nie jest ale odosobniony tez nie jestem, to tak na marginesie.
    A ze prosilem o odpowiedz MODa wie moze inni gracze sie nie dopisali, kto wie.
    Do PT napisalem, zobaczymy jaki bedzie efekt, tu mozna zamknac

7. SMOD_Atena

Skoro można to zamykam i miłego popołudnia życzę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.