onet

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .latka., 14 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .latka.

.latka. Stały bywalec

zastanawiam się czy onet jest twórcą gry bo jestem nagminnie wylogowywany z gry a podpowiedz P.T. żebym się dogadał z onetem jest nie na miejscu,nie będę płacił informatykowi za fanaberie których żąda onet i nie dopuszczę onetu by mi zaśmiecał pocztę.Pozdrawiam.

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

.latka., twórcą gry Farmerama jest firma Bigpoint :)
    Ty prawdopodobnie założyłeś konto przez stronę partnerską, w związku z tym jeżeli występują problemy leżące po stronie partnera, jakim w tym wypadku jest Onet, to powinieneś się z nimi porozumieć. :)
    Jak rozumiem kontaktowałeś się już w tej sprawie z PT i tam również doradzono Ci jak piszesz "dogadanie się z Onetem". Tutaj nic innego nie wymyślę, nie jestem w stanie pomóc.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. .latka.

.latka. Stały bywalec

nie takiej odpowiedzi oczekiwałem ale nawet link do P.T.,nie pomógł a konto otwierałem przez opera z którą też miałem sporo problemów a nie żaden onet i za zgodą P.T., zmieniłem pocztę

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

.latka., nie wiem jakiej odpowiedzi oczekiwałeś. W tym momencie nie wiem w czym tkwi problem. Czy możesz sprecyzować? :)

5. starking71

starking71 Czeladnik forum

Nie rozumiem co onet może mieć wspólnego z tym że wywala Cię z gry. Pewnie masz na myśli to że po wylogowaniu znajdujesz się na onecie. To taka mała "pomoc" bp w nabijaniu wejść onetowi. Ale powód wylogowywania musi być inny.

6. .latka.

.latka. Stały bywalec

jak bym miał takiego partnera w swojej firmie to już dawno by po bruku spacerował a nie wylogowuje i włącza mi informacje,jak będę chciał to sobie sam poszukam

7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

.latka., zapytam czy masz jeszcze jakieś pytania? :)
    Przypominam że nie jest to dział dyskusyjny.

8. .latka.

.latka. Stały bywalec

a pytanie to co mam zrobić żeby mnie onet nie wylogowywał z gry,bo płacić informatykowi nie mam zamiaru żebym ja jako gracz dogadywał się z onetem to jakieś nieporozumienie.

9. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

To, że Ciebie wywala, to wina tylko i wyłącznie serwera BP, Onetowi nic do tego. Pisałem o tym kilka razy. Gra jest rozbudowana i serwer ma do przesłania dużo informacji. Jak jest zalogowanych dużo graczy to serwer nie może przetrawić takiej ilości danych i dostaje niestrawności, dlatego wywala z gry. Jedyne lekarstwo to zwiększenie mocy serwera, ale na to bym ze strony BP nie liczył.

MOD_Kleopatra lubi to.
  10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

hlnrys, nie do końca się zgodzę,ponieważ kiedy wina leży po stronie BP,takie problemy ma większa ilość Graczy,a jak widzimy nikt obecnie takich problemów z wylogowywaniem z gry nie zgłasza.
    .latka.,próbowałeś może zastosować się do wskazówek z tego poradnika : >>>KLIK<<<
    Nie wiem w czym tkwi problem i czy zastosowanie się do poradnika zmieni coś na lepsze,ale zabiegi te na pewno polepszą działanie gry,więc warto się zastosować do porad.Możesz również napisać zgłoszenie do naszej Pomocy Technicznej:>>>KLIK<<< być może po sprawdzeniu Twojego konta na konsoli systemowej będzie miała możliwość znaleźć przyczynę problemu.Jeśli jednak coś dzieje się z winy portalu Onet,to należy zgłosić to do supportu Onetu.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

11. .latka.

.latka. Stały bywalec

dzięki za poświęcony czas ale i tak nie będę tracił nerwów z dogadywaniem się z onetem bo to niema sensu,oni mi ostatnio napisali że jak mnie wyloguje to mam im scrina [ nie wiem jak się to pisze poprawnie]zrobić i wysłać xD

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Żałuję że nie jestem w stanie Ci pomóc,mam jednak nadzieję,że to wylogowywanie z gry nie będzie zbyt częste.W każdym bądź razie życzę spokojnej i miłej gry i skoro nie masz już żadnych pytań,to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.