Okra

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Danusia, 27 marca 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

W świątyni małp kupiłam dziś posąg okry za 6 złotych bananów, Ale nigdzie nie mam tej okry a pozatym roślinka(doniczka) wyświetla się na czarno, jak gdyby nie była wykupiona. Przed kupnem cena była na zielono. Co źle zrobiłam i jak odzyskać roślinkę lub banany?

2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Na wyspie z boku jest czerwony koszyczek i tam kupisz okrę jeżeli ja odblokowałaś za 6 złotych bananów w światyni. Możesz tez kupić na targu.

3. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

No właśnie, nie mam okry ani w koszyczku ani nie mam jej na moim targu. Nie wiem co się dzieje...
    Czy mogę prosić Moderatora o wypowiedź?

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Aniu dziękuję za pomoc.

Danusia wyloguj się proszę i ponownie zaloguj do gry. Jeśli posąg okry odblokowałaś, to po kliknięciu w czerwony koszyk z poziomu wyspy wybierz ikonę kłosów, tam znajdziesz rośliny:

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

5. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

No i 'klops'. Wylogowałam się i powtórnie zalogowałam i okazało się, ze nie mogę kupić okry z tegp czerwonego koszyczka bo jest zablokowana, z kłódką. Tego nie rozumiem, bo dziś ją kupiłam i dałam za nią 6 złotych bananów,Teraz ani okry ani bananów nie mam
    A proszę mi napisać ile bananów trzeba było dać za kmin, bo może pomyliłam i kupiłam kmin zamiast okry. bo mam kmin, też dziś kupiony

6. SMOD_Atena

Danusia sprawdź proszę jak u Ciebie wygląda posąg okry kiedy klikniesz na niego w I pomieszczeniu:

okra.jpg

Czy masz taki napis jak po lewej stronie w chmurce?

Posąg kminu jest przed posągiem okry i kosztuje 5 złotych bananów.

Zajrzyj proszę tutaj: Tabela upraw : >>>KLIK<<<.

7. Danusia

Danusia Wyjątkowy talent

Kliknęłam i jest na czarno. Napisu tego nie ma. Myślę więc, że może kupiłam kmin . Nie wiem tylko ile kmin kosztował bananów...? Może to o kmin właśnie chodzi...?
    \
    No to chyba wszystko jasne, chyba kupiłam kmin bo go mam od dziś
    Przepraszam za to nieporozumienie, pięknie dziękuję za pomoc i życzę miłego wieczoru :)

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę, wzajemnie miłego wieczoru życzę.

A skoro wszystko już zostało wyjaśnione to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.