Opinie Okrętowy bazar

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 23 lipca 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Lameane

Lameane Zaawansowany

Mi jeszcze brakuje 37 popcornu, by móc zrobić jeszcze 4 zadania. A tak przepadną. Muszelek mam pełno a popcorn nie leci.

2. alekar

alekar Chodząca legenda forum

Event skończony, pnącze pracuje :D

olgs3 lubi to.
  3. Groszek010170

Groszek010170 Czeladnik forum

Bo o to chodzi, żeby czegoś nie było, a nóż skusisz się na zakup koszyka. Ja od dwóch dni czekam na rybki, których muszę mieć 650 do ukończenia poziomu, a po każdym zbiorze leci ich około 100. Już mam dosyć tych eventów z których każdy jest uzależniony od wypadajek. Proszę o informację ewentualnie link jak mogę zlikwidować moje konto bo mam już dosyć tej gry.

abc2016 lubi to.
  4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Groszek010170, konto można zlikwidować za pośrednictwem >>Pomocy technicznej<<. Choć jeśli zniechęcenie wynika tylko z wypadajek, to może lepiej skorzystać z porad Graczy, którzy w wątkach eventowych dzielą się swoimi taktykami eventowymi.

5. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

może się zastanów nad tym dlaczego u Ciebie nie leci tyle wypadajek ile byś chciał...
    u mnie event skończony dawno, bez żadnych "inwestycji", nawet bez SN i w tej chwili stan wylotek wygląda tak:

Anhedrea i olgs3 lubią to.
  6. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Nie mam tyle, co w poście powyżej
    Ale tez nie mam armii JC, oprócz jednego na drzewie i uzbierało się po zakończeniu eventu ( bez inwestycji) tyle:

olgs3 i abc2016 lubią to.
  7. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

to tak samo jak u mnie, jeden na drzewie, a dwóch w pasku, czasem wystawię, ale nie lubię z nimi ganiać, szkoda czasu z taką pseudo armią ;)

Anhedrea lubi to.
  8. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

kwiatuszek1984, event się skończył, więc usunęłam Twoje prośby o wypadajki. Mam nadzieję, że się udało :)

9. Lameane

Lameane Zaawansowany

Zazdroszczę. Mi się nie udało uzbierać popcornu, więc nie mogłam zrobić kolejnych zadań, na które miałam wszystko przygotowane.
    No nic, zobaczymy przy następnym evencie.

abc2016 lubi to.
  10. -_Amidamaru_-

-_Amidamaru_- Nadzorca forum

Już straciłam nadzieję że ten post się dodał, bo wczoraj coś forum chyba szalało.
    Trudno chyba mi przepadły te talarki...

Życie :D

11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Event skończył się już dawno temu, dziękujemy za opinie. Wątek zamykam i przenoszę do Archiwum.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.