Opinie Ogromny wir

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aisunel

aisunel Generał forum

Jak to co,pin:D/brak komiksow,brak innej opcji/.Robie,za 2h zamkne dzisiejszy zbior + - 8000 trawy,ale to zasluga kola,gdzie na 50 krecen dostalem 3x+1,wypadaje wypadaja;).Jutro po trawie,a pozniej koty,myszki,koteczki,duszki:p

2. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

a kombajnu brakuje to fakt a wypadajek tyle co kot napłakał "aż 103"

Ostatnie edytowanie: 1 marca 2018
    .-Kamilka-. lubi to.
  3. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

Zwierzaczek2311

Bardzo proszę o zmniejszenie sygnatury do regulaminowej , Twoja jest za wysoka.
    Proszę również dodać w podpisie sygnatury tłumaczenie z awatara

2.1. Nick, sygnatura, awatar

Sygnatura - dozwolona jest sygnatura graficzna o maksymalnych wymiarach 500 x 200 pikseli oraz podpis zawierający maksymalnie 2 wiersze (czcionką o wymiarach max. 3)

4. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

W sensie że na luzie bez małych pól , siania długo rosnących roślin itd
    Raczej ostatnio sadzę i karmię to czego mam mniej + neonowe i różowe zagrody
    A co mi zawiniły ? Nic. Nie klikał bym tego ręcznie w życiu a pomocników nie mam na etacie lecz tyle co z ewenu i z koła

.-Kamilka-. lubi to.
  5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Na noc poszły uszlachetnione goździki - 10,20 h,więc warto ( z pnączem kwiatkowym).Roślinki - 3690,wypadajek 435.Więc event do zrobienia bardzo na spokojnie,mimo że bez chęci.

-agax3- lubi to.
  6. abask

abask Fanatyk forum

9 zadań już mam. Jeszcze 11 :)

7. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Heh ja chyba znów coś robię zle. Roślinek dali tylko 15. nawet z chutneyem o jest 15x4= 60 potem zasadzic te 60x4=240 roślinek. SKąd masz ponad 3000?

8. marciaaa84

marciaaa84 Książę forum

Koncze na 8. zadaniu na dzis..Do zrobienia :) Dobranoc!

9. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

no trochę źle na start sadzi się na dużych polach i daje takie bonusy jak biała niewinność oraz kertstol + chutnej i do tego dajesz super nawóz oraz zwykły nawóz ja jeszcze dodaje na start super nawóz Zosi zwiększa ci jeszcze o 2 rośliny i z jednego pola masz 9 roślinek x 15 pół to wychodzi Ci 135 roślinek potem powtarzasz to samo tyle ze zwiększasz ilość dużych pół i już możesz się przenieść na małe pola bo masz na wysianie

z tymi bonusami roślina rośnie 54 minuty

jeśli coś źle napisałem to mnie poprawcie bo stażem jestem w grze młody

edit

ja mam aktualnie rośliny 3020 a jeszcze mam po 23 do zebrania wiec dzisiaj dzień zakończę z ponad 5 tys ewentówki

-agax3- i .-Kamilka-. lubią to.
  10. magros

magros Nadzorca forum

roslinek 9000 wypadajek 463 na dzis koniec

olgs3 lubi to.
  11. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Roślinki podlewane super nawozem z dodatkami rosną dużo krócej dlatego można je zbierać częściej co równa się więcej. A jeszcze jak się trafi 100 lub 200 % z koła do stodoły to szybciutko się zbiera:)

-agax3- lubi to.
  12. magros

magros Nadzorca forum

jeszcze 9 kwadracikow i koniec

13. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Co to jest biała niewinność i kerstol? Jak je zdobyć?Dlaczego na początek sadzi się na dużych nie na malych polach skoro 4 małe pola daja więcej roślin niż 1 duże?

14. mjs17

To są bonusy które możesz kupić na targu w zakładce rzemiosło...

możesz tez sadzić na małych ale nie nastarczysz super nawozu na dużych jest większa oszczędność

15. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Heh nawozu Zoski mam 72 sztuki tylko a super nawozu 20.Nie wiem skąd to brać, pomału myślę o tym by zostawić grę...

16. mjs17

Z eventów albo z spółdzielni z misji

17. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Wygrywam w danym evencie np 40 super nawozu a za chwilę następny event to kiedy tego nawozu nazbierać

18. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Nie zniechęcaj się, powolutku do wszystkiego dojdziesz, Każdy ma tak na początku. Rób misje ze spółdzielni i eventy, tyle ile dasz radę. Każdy kiedyś zaczynał i też nie kończył wszystkiego. Głowa do góryxD
    Super nawóz oszczędzaj jeśli go zdobędziesz. Wykorzystuj do eventów ale tylko na początek do rozrostu pierwszych roślinek

.-Kamilka-. lubi to.
  19. duzy6666

duzy6666 Generał forum

i właśnie dlatego sadzi się na dużych polach ponieważ z jednego dużego pola otrzymasz 9 nasion jeśli masz odpalonego cmj i super zośkę zużywasz 1 super nawóz i 1 zośkę na duże pole na małe również i masz oszczędność;)

.-Kamilka-. lubi to.
  20. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

A na którym levelu tak sobie pomału myślisz...?
    Zabawna jest ta niecierpliwość "młodych", chcą mieć wszystko i to od razu.
    Cóż, trochę wina firmy, czyli w sumie pazerności firmy - dostępność eventów od przedszkola ma swoją cenę.

Aha, eventu nadal nie robię.
    Nieciekawy jest.

-agax3-, MKMK2002 oraz Kasialka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.