Opinie Ogromny wir

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. danusias23

danusias23 Książę forum

Ja tego komisku z kombajnem nigdy nie rozkminiłam... coś czytałam, ze w komiksach kombajn jest, kilka razy poszło od groma zwierzątek i upraw a nagrody dostałam marne, a kombajnu ani razu :( A teraz mam 96 godz kombajnu z misji w spółdzielni pt "morskie opowieści" :)

2. emimo1

emimo1 Młodszy ekspert

305 wypadajek - wszędzie drzewa

-agax3- lubi to.
  3. atka28

atka28 Czeladnik forum

424 - wszędzie drzewa

-agax3- lubi to.
  4. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

298.Bez entuzjazmu robię na 4 polach.Kasztanka nie uruchamiam.W dzień roślinka,na noc długorosnące.Sn tylko na rozsiew.Ekonomicznie i bez większego zaangażowania.Ile się zrobi,to się zrobi.

dodotrzy i -agax3- lubią to.
  5. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Skąd macie tyle wypadajek-ja mam tylko 97 ze zbioru karczocha, 6 jabłoni i 4 zagród. Przecież karczoch rośnie 17 godzin powinnam mieć dużo wypadajek.
    Posiadam 3 łąki i jedną na bahamie..pewnie musiałabym mieć więcej łąk.

6. johanaa1988

johanaa1988 Analityk forum

ale komiksów już nie ma zostały usunięte z gry

7. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Możliwe,że ze zbioru z super pól

-agax3- lubi to.
  8. Zwierzaczek2311

Zwierzaczek2311 Wielki mistrz forum

Witam wszystkich,

1 pole goździków, 1 zagród i warsztatów, 1 całe w drzewach,
    wyspa: pole papirusa, pole zagród i warsztatów, kryształowe wodospady 3 fragmenty w melonie

łącznie 203 wypadajki chyba nienajgorzej :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 marca 2018
    -agax3- lubi to.
  9. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Na jakich polach ten karczoch?Małych czy dużych?Jabłonie rosną krótko,więc nie ma co po nich cudów spodziewać.A żeby zagrody się sprawdziły,to też min. 24h. Większość graczy ma dwa pola na bahamie + wodospady.

-agax3- lubi to.
  10. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

u mnie 250 na bahamie bardzo słabo lecą a prawie same zagrody i drzewa

-agax3- lubi to.
  11. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

283 wypadajki, sypnęło mi tym razem :)

-agax3- lubi to.
  12. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

W ogole super pol nie uzywam:D Ale puchary mam 30/30xD Ciezko pracowalam na nie to teraz mi odplacaja sowicie:D:);)

13. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Miałam część małych,część dużych. Niektórzy piszą że sieją na 3 polach i mają po 200 wypadajek...Jabłonki i zagrody mogę przeliczyć na 22 małe pola tylko. Nawet jakby mi wypadło 22 wypadajek więcej to ciągle jest malutko.
    Coś nie tak z moją farmą czy co...

14. danusias23

danusias23 Książę forum

Miałam goździka na małych polach wszędzie na farmie oprócz menażerii, nawozowych itp. a na bahamie melona na wszystkich 3 łąkach i 293 wypadajki. W czasach, gdy siałam karczocha jako najdłużej rosnącego, też narzekałam na wypadajki. Cierpliwości.

15. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Puchary masz na drzewie czy w pasku? Jeśli na drzewie to na ile wypełnione?

olgs3 lubi to.
  16. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Jak byś miała same małe pola,to miała byś więcej wypadajek.Bo z jednego pola jest jedna wypadajka.I owszem mają,ale to zależy co się na tych polach ma.Plus jeszcze puchary i jaśki ( chociaż ja osobiście ich nie stosuję).Ale puchary są bardzo ważne.

-agax3- lubi to.
  17. danusias23

danusias23 Książę forum

Ano, puchary. Niedawno zabuliłam na uzupełnienie ostatniego poziomu w zwierzętach (oj bolało, 50 mln sianogroszy poszło) i mam 30/30 na drzewie. No i jest jeszcze to pnącze ze świeczką, które niby daje tylko wypadalność narzędzi a może jednak nie tylko? :p

-agax3- lubi to.
  18. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Mam na polu złoty puchar -15% czyli chyba na full?

19. Zwierzaczek2311

Zwierzaczek2311 Wielki mistrz forum

własnie sprawdziłam że nie mam tego ostatniego poziomu ze zwierzakami zrobic ale za 50 mln sianogroszy nie chce robić, cały czas bez tego ulepszenia kończe wszystkie eventy i nie korzystam z kasztanków bo nie moge trafic miłości do nawozu :(

-agax3- lubi to.
  20. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Puchary maja ogromne znaczenie:D leci zdecodowanie lepiej:p;) wlasciwie jak mam 30/30 to nie mam problemu z wypadajkami wcalexD czasem mniej czasem wiecej ale zawsze koncze rozpoczety event:):p;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.