Opinie Ogromny wir

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Feb 28, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Jestem debilę.... posadziłam drzewa, postawiłam zagrody, zlikwidowałam małe pola i dopiero teraz się zorienowałam że even jest już jutro...o_O:cry:xD

-Gargamel- and gretag like this.
  2. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Jutro rano jak zwykle zbiorę wszystko :)
    Potem posieję wg własnego planu czyli misje cd.:p
    Wrócę z pracy, zbiorę i znowu posieję do opłacalnych misji.
    Taki mam plan na Wir :)

3. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Nie obrażaj siebie , trzeba się szanować. Z drzewek i zagród też są wypadajki, tylko nie zbierz przed rozpoczęciem ewentu. Myślę, że nie jesteś jedyna i wielu jutro zorientuje się, że trwa ewent. Dobrej zabawy i więcej optymizmu.

4. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

Robię ewent,taktykę obieram,,sianie na 4 polach, bez demolki farmy,3 zbiory na dobę po2tys ze zbioru(+ -)to 12 zbiorów,to chyba 4 dni tylko,a o wypadajki to póżniej się pomartwię,,kurcze coś pomyliłam,,wydaje się proste,,hm

gretag, jadwiga67 and -agax3- like this.
  5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Martwienie się "później" o dwa tysiące wypadajek może się źle skończyć... myślę, że przynajmniej na początku warto się o to pomartwić równolegle z wysiewaniem badyla.
    Wydaje się proste i jest proste... ale wypadalność jak zwykle pozostaje tajemnicą i tu właśnie może być haczyk.

6. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Brakuje mi w poradniku info o stopniu wypadalności ... - to był żartxD
    Wg mojej skali: walentynkowy - bardzo wysoka wypadalność - wypadało jakieś 320 na dobę, myszkieterowie - jakieś 285.
    Tu potrzebujemy 406/dobę ale i dochodzą 3 łąki. Wyjdzie w praniu, czyli po starcie eventu:p

7. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Nie robię!!! Wolę skończyć misję "nocna randka" :) Wszystkim, którzy robią event życzę mnóstwa wypadajek :)

8. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Jesteś usprawiedliwiona, pustynnik potrafi nieźle dać w kość:D
    Bardziej niż na event czekam na poradnik do mrocznego... Może jakieś torpedy się trafią... Dawno ich nie byłoxD

9. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Wielkie dzięki Sąsiadko ...
    Pustynnika zostało: 8631 szt a włośnicy ber: 1582 ... i po zakończeniu chyba się upiję z radości xD

10. koniu007

koniu007 Czeladnik forum

Ja również rezygnuje z eventu. Nie dawno wróciłem do gry i chciałbym odblokować wyspę skarbów a trochę rzeczy potrzeba :)

-agax3- and gretag like this.
  11. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Event jest latwy, wiec mozesz troche przy okazji posiac badylka i cos tam zawsze skubnac z nagrod.:D Ja tak czasem robie...xD:p:D Tez po bardzo dlugiej przerwie jestem ale jesli moge sobie cos poskubac to choc czesciowo robie. ;):p Powodzenia zycze

***kacper***, olgs3 and koniu007 like this.
  12. Czesiu

Czesiu Okazjonalny autor

Ja chyba z braku innych opcji rzucę sie w ten wir. Tylko dlaczego w spółdzielni nie ma komiksu :( Skąd ja teraz wezmę kombajna? :(

danusias23 likes this.
  13. PaulinkaG1904

PaulinkaG1904 Aktywny autor

Komiks jest już przecież na stałe usunięty...

-agax3- and Czesiu like this.
  14. danusias23

danusias23 Książę forum

Jak u was z wypadajkami? U mnie 293 na początek. Mało to czy dużo? 8)

abc2016 and -agax3- like this.
  15. PaulinkaG1904

PaulinkaG1904 Aktywny autor

Ja mam 216, jak dla mnie nie jest źle bo nie mam kasztanka ani nic takiego. Zobaczymy jak będą lecieć później ;)

abc2016 and -agax3- like this.
  16. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Super;) U mnie 263:DTroche gozdzika mialam plus zagrody i drzewa:p

abc2016 and danusias23 like this.
  17. danusias23

danusias23 Książę forum

U mnie też goździk, kilka drzew nawozowych, menażeria, manufaktura i ogród. A na Bahamach melony :)

-agax3- likes this.
  18. Krzysztof231062

Krzysztof231062 Czeladnik forum

melduję 261 wypadajek, goździk + melon + imbir na jednym polu-dla przetestowania, wynik: z melona lecą lepiej..

-agax3- likes this.
  19. branicka501950

branicka501950 Koneser forum

Czasem zdarza się kombajn w skrzyni z pięknymi przedmiotami-własnie dostalam kupon na 12 godz

-agax3- likes this.
  20. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

231 i jeszcze czekam na zbiór jednej łaki z gożdzikami...nie wiem jak ja to zasiałam że musze czekać jeszcze

-agax3- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.