Opinie Ogromny wir

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Ja tym razem sobie odpuszczę ten Wir , nie chce mi się znowu ścinać drzewek co dopiero posadzonych na bahamie po poprzednim ewencie , w sumie ochoty i chęci mi brak do siania 22 tys. trawy o_O. Niech sobie moje drzewka rosną :D. Poczekam na pełnię:).

2. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Witam. Szkoda jeśli chodzi o twoje ostatnie zdanie, zrobię też tyle ile mogę SP i farmarki kuszą. Pnącze jak się uda to się uda jak nie też płakać nie będę.

gretag, leloszek373 oraz olgs3 lubią to.
  3. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Demolka farmy, sianie, zbieranie wypadajki, nudne to juz sie zrobilo.

4. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Ja będę siał na na 5 łąkach bo wodospadów nie ruszam. To raptem 8 pełnych zbiorów rośliny, która z wodą rośnie 4 godziny. Problemem mogą być wypadajki bo jak polecą tak jak w tym doniczkowym to będzie źle. Zastanawiam się tylko kto w BP planuje te eventy bo nieraz w banalnie prostym evencie są super itemy i inne nagrody a w takim jak jutrzejszy, gdzie trzeba jednak te ponad 20 tys. wysiać są po prostu słabe nagrody.

5. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Na temat ankiety wypowiedziałam się tu i ówdzie i starczy, na razie nigdzie się nie wybieram.xD
    Generalnie zawsze jest klikanie, a sens? No cóż czasem BP coś wymyśli, a czasem można sobie samemu coś dodać do ewentu,
    żeby było ciekawiej, jedni chcą zachwycić szybkością klikania, inni wynikami z koła fortuny, ja ostatnio bawię się w precyzyjne sianie,
    w sprawdzanie wydajności farmy i takie tam.;)
    A żeby było w temacie to ewent robię nie na wszystkich polach, roślina krótka, więc 3 zasiewy na dzień na wodzie, na noc coś długiego. W moim przypadku 8 zasiewów starczy.
    2030 wypadajek, niby bardzo dużo, ale na 5 dni i na 6 łąk, to wychodzi po ok. 68 z jednej łąki na dobę więc nie jest tak źle.:)

6. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

No ja tak sobie myślę, że chyba najwyższy czas gdzieś się wybrać.
    Mam znacznie większe szanse od ciebie na luksusowy pobyt w luksusowym lochu 8)

Co do klikania (maszynowego), to mnie to naprawdę nie przeszkadza, mogę klikać.
    Natomiast co do zachwytu, to nigdy bym nikogo (z sobą samą włącznie) nie próbowała czymkolwiek zachwycać w tej grze. Nie o to tu chodzi, jest robota do zrobienia, trzeba to machnąć i zapomnieć.
    Dodatkowo jako posiadaczka jedynej i niepowtarzalnej farmy łysej nie musiałabym niczego demolować xD
    No ale co poradzę, że mi się nie chce, te itemy mocno takie sobie, SP i tak kupię, jeśli wlezę w coś hodowlanego, farmarki same się zbierają, banany to samo... motywacji brak.
    Za to chylę czoła w konfrontacji z tymi wyliczeniami wypadajek na jedno pole xD
    W moim przypadku wiedza matematyczna ogranicza się do czterech podstawowych działań na systemowym kalkulatorze.

7. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Dobry wieczór :)
    Poradnik przeczytałam w podróży i ucieszyłam się bardzo - nareszcie coś dla mnie :D tzn. nareszcie podjęłam decyzję, że event odpuszczam. Pierwszy raz odkąd gram i robię to z wielką przyjemnością - najbliższe dni mam już zaplanowane:)

8. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Urlop biorę od eventu. Pnącze marne, chyba że wypadajce będą lecieć jak ulewa, to może pod koniec skuszę się na parę zadań. Nie mam ślimaków i lwów, więc muszę siać do misji, w której one są, bo nie mam florków. :)
    Pozdrawiam Wszystkich lubiących wiry. :)

gretag i Dybilas4 lubią to.
  9. aisunel

aisunel Generał forum

Robic,nie robic,jutro po 10 jak bedzie poradnik do pelni,myslenie moze sie poprawic:p.Dla mnie ten evencik bedzie tak przy okazji,pelnia jest na tyle rozbabrana,ze i tak na nia sie nastawiam:eek:.U mnie plan na nastepny tydzien,jutro 3 lub 5 zjedzonych cmj,przegryzionych babeczka,o 15 uruchomiony kuponik 48h,co pozwoli mi zebrac calosc trawy i pozniej uzupelnianie zapasow stodolnych z duza iloscia wypadalcow:D.Nagrody nie rzucaja na kolana,ale darmowe;).Stodoly mozecie uzupelniac za chwilke przy hodowlanym i utylizatorze:p.Podpowiadam od piatku chutnejek bedzie obslugiwal 11 kwartalowxDEdit: no pomylka narazie 9,11 to za jakis czas:p

Ostatnie edytowanie: 28 lutego 2018
    gretag i -agax3- lubią to.
  10. Mr.Rafik

Mr.Rafik Stały bywalec

tez nie robie zrobie tylko do drzewek i na tym event zakoncze trzeba troche warsztatow nastawiac w koncu

gretag lubi to.
  11. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

A ja sobie event zrobię przyjdzie czerwiec lipiec sierpień to na pewno nie będę robił :) lepiej będzie spędzić czas na wyjeździe niż przed kompem :)

Dybilas4 i -agax3- lubią to.
  12. anna0089

anna0089 Książę forum

Ewencik zrobi się przy okazji pełni. Jak się nie skończy - wypadajki mnie nie lubią - trudno.

13. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

Event jutro zacznę i mam nadzieję, że skończę w całości. Ale zobaczymy... Duże pola naszykowane na uszlachetnione goździki albo cebulkę - za chwilę posieję. W trakcie trwania eventu będą podejmować decyzję co gdzie usuwać a co zostawić - wszystko zależy od wypadajek. Kiedyś bałam się demolowania farmy - bo tak ładnie sobie pourządzałam. I to często było przyczyną tego, że wielu eventów nie udało mi się skończyć. Teraz mam trochę inne podejście. Każdy gracz ma inne podejście w zależności od czasu, zaangażowania, rozbudowania farmy i innych czynników

gretag, dotikampo oraz MKMK2002 lubią to.
  14. iwoneczka333

iwoneczka333 Czeladnik forum

a w których misjach są lwy i ślimaki ? :)

15. Katheyla

Katheyla Czeladnik forum

Gram w tą grę niedługo i właśnie widzę, że z tymi wypadajkami jest różnie i nie za łatwo, szczególnie dla mnie. Tak mnie zastanawia czy jest jakaś różnica w ich wypadalności jeśli mam całą łąkę w dużych polach czy w tych najmniejszych? Bo już nie wiem co wykminić by chociaż 1 event skończyć, a ten niby do łatwych należy :)

gretag lubi to.
  16. margaretazet

margaretazet Mieszkaniec forum

Sieję na małych - ale to nie tylko od tego zależy wypadalność. Puchary na Drzewie mądrości, gałązki Pnącza, John Cytryna, długo rosnące rośliny ( u mnie ponad 20 godz.) lub drzewa zwykłe, nie XXL - to działa u mnie. Trudno, żeby ta sama ilość wypadajek była u graczy zaczynających, na niższych poziomach co u "starych" z ponad 100 lvl. Zanim ukończyłam wreszcie pierwszy ewent upłynęło sporo czasu. Życzę wytrwałości.

17. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

W misji " Czule slowka":) ale misja ta jest dostepna od poziomu 95 xD:D

gretag i ***kacper*** lubią to.
  18. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

"Czułe słówka"
    Eventu w planach nie mam, ale zobaczę ile wypadajek wyleci z orzechów laskowych ? :)

19. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ważne żebyś przygotowała się do ewentu, to znaczy posiała coś długorosnącego lub postawiła drzewa 20 godzinne lub długie zagrody, tak aby od razu po rozpoczęciu ewentu mieć maksymalnie dużo wypadajek.
    Jak miałam problemy z wypadajkami siałam odpowiednio wcześniej cebulę na superpolach, wtedy była gwarancja na jedną wypadajkę z pola.
    No i puchary, jeśli nie masz ich na drzewie to przed każdym zbiorem stawiaj na łące, przeloguj się i dopiero zbieraj.
    Pracuj też nad uszlachetnieniem roślin typu, róża, goździk czy cebula.
    A w temacie u mnie na polach króluje goryczka i melony.

20. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Dla mnie najlepszym komentarzem do tego eventu jest sam jego opis :p

"Zadanie polegało będzie na zapełnieniu paska postępu poprzez oddawanie na zmianę trawy żeglarskiej oraz wioseł."

Nawet sami tfórcy są tak znudzeni nadmiarem eventów, że nie chce się im niczego więcej wymyślać xD:cry:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.