Opinie Ogromny wir

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. [Zosia]

[Zosia] Moguł forum

Sianie sianie i wypadalce w każdym,nuda.

2. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

Wiem, że da się zrobić. Chodzi mi o fakt, że jeszcze niedawno normą było ok. 14.000 roślinek, a teraz ponad 20.000. -.-

3. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Mnie również zastanawia ten wyścig do wpisania pierwszego postu w opiniach eventowych. Rozumiałbym, gdyby od razu w pierwszym poście autor / autorka napisał (-a) jaką taktykę przyjmuje do zrobienia eventu. Co i jak oraz kiedy rozsiewać, jak uzyskać wymaganą ilość roślin bez chlapania SN, SNZ i takich tam innych. A tu nic - suche stwierdzenie "ooo pierwsza, pierwszy". A co na linii mety dla zwycięzcy? Własna satysfakcja.....
    Event pewnie zacznę, bo jak znam życie, to wiosła będą walić po głowie z lewej i prawej, więc trochę rośliny można wysiać, a czas jej wzrostu nie jest porażający, poza tym można obsiać wszystkie pola. Nagrody nie powalają. Ale są. Miłego :music:

4. lwslupsk

lwslupsk Młodszy ekspert

Robię. Parę sianogroszy się przyda, super paszy i farmarki. Czemu nie.

mamaiza69 lubi to.
  5. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Bo powierzchnia siewna się rozrosła.
    I będzie coraz więcej, jeśli zostaną zrealizowane te postulaty powiększenia farmy o jeszcze parę łąk, bo się dorobek życia w pasku nie mieści.
    No ale mam nadzieję, że jednak firma nie posłucha tych kreatywnych pomysłodawców.

Jeden z moich pierwszych eventów, tylko na farmie... 50 tysi badylka wołali.
    Dałam radę.
    Teraz tym bardziej bym to spoko ogarnęła, z wypadajkami włącznie (a one naprawdę mogą być znacznie większym problemem) - ale nie widzę powodu, żeby robić ten event.

6. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

No tak- trawy przeszło 22 tys, wypadajek - ponad 2 tys....tylko czas coraz krótszy- 5 dni

7. grzeaga

grzeaga Ambasador forum

A mnie zastanawiam czemu napisali że Bunia zajmuje się karnawałem?8)

RosesFarm i mamaiza69 lubią to.
  8. mamaiza69

mamaiza69 Aktywny autor

Bo ta podróba Królowej tak miała na imię. Robię, wszystko się przyda, a zwłaszcza bananki.

-agax3- i grzeaga lubią to.
  9. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Zawija cukierki na przyszły karnawał.
    Co do ewentu... to hamaczek.

10. grzeaga

grzeaga Ambasador forum

Wiem że to imię uzurpatorki:) ale napisali:

Pomożesz Czarnołuskowi uciec przed ogromnym wirem, podczas gdy Bunia zajmuje się karnawałem? Czekają na Ciebie pirrrackie nagrody!

No i przecież po karnawale, może będzie powtórka królowej?

11. .Lenka.74

.Lenka.74 Mieszkaniec forum

Gosiunia007 masz racje z tymi roślinkami do wysiewu.Faktycznie te 22 tysiaki to lekka przesada.Z wypadajką też polecieli po bandzie.....Event raczej dla ludzi, którzy nie pracują i nie mają obowiązków domowych.Ale cóż,życie nas nie rozpieszcza i nawet w świecie wirtualnym nas cisną ile wlezie....Pozdrawiam:>)

-agax3- i RosesFarm lubią to.
  12. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Też sobie pomyślałam, ze może powtórzą królową, po tej krytyce podróbki.... byłoby miło :p:);)
    Co do eventu, to sie waham.... juz mam dość ciągłego przestawiania drzew i zagród, dopiero w niedzielę zrobiłam porządek a tu znowu musiałabym zrobić rewolucję, nie uśmiecha mi się. Pewnie cos tam pogrzebię bez entuzjazmu, bo i tak mam pola na farmie, tylko znowu musiałabym zburzyć dżunglę i wodospady..... bleeeeeeee:mad::wuerg:

13. mamaiza69

mamaiza69 Aktywny autor

Fajnie by było, podróba X 2, to prawie jak Królowa.

RosesFarm lubi to.
  14. Kathea

Kathea Baron forum

Ale kusicie z tym hamakiem.

Z jednej strony banany by się przydały, ich mam niedostatek. SP też mile widziana. Jednak nie jestem pewna czy aż tak bardzo jest mi to potrzebne. Miecio chce urlop od siania.

15. Kasiunia13

Kasiunia13 Baron forum

Event, jak event, tyle, że taki jakiś "prościuchny" - oddać wypadajki, oddać roślinkę - i już. 15szt na rozsiew - co za hojność! Policzyłam sobie, że na dwóch łąkach Bahamy i jednej Farmy spokojnie wysieję. Tym samym nie demoluję kryształowych wodospadów, leśnej i zagród na dzikiej. Niech produkcja idzie do misji. Może w końcu "Czułe słówka" dam radę popchnąć do ślimaków i lwów.
    Ale 70SP i 6 ZB - nie pogardzę, więc będę walczyć.

olgs3 i dotikampo lubią to.
  16. zzizzie

Obawiam się, że może chodzić o coś innego.
    Były te różne przesunięcia eventów ostatnio - pewnie ten szykowano na karnawał jeszcze, a później zwyczajnie zapomniano o zmianie opisu.
    A co do królowej - za powtórkę tej ostatniej to ja dziękuję, na te super fanty to by mi było szkoda myszki.

17. kasia750

kasia750 Hrabia forum

event-.- do zrobienia na leniwca:D luzik;) nawet wodospadów nie mam zamiaru ruszacxDxDxDxD

18. zzizzie

Taa. Luzik na leniwca, ewentualnie leniwiec na luzie.
    To ja tu wrócę za parę dni i poczytam raporty o wypadajkach 8)xD

19. kunegunda4242

kunegunda4242 Naśladowca mistrzów

Robić czy nie robić, oto jest pytanie.........???????????????????
    Zważywszy na brak przerw między eventami coraz częściej stajemy przed tym trudnym wyborem.
    Stwierdzam jednak, że do Hamleta mi daleko a bez pracy nie ma kołaczy więc robię.

olgs3, dotikampo oraz Krokodylek75 lubią to.
  20. kasia750

kasia750 Hrabia forum

nie przypominam sobie-.- co bym narzekała na wypadajki 8)ostatnio w jeszcze obecnym evencie mam 378 doniczek na plusiexDxDxDxD wiec w czym rzecz:oops:i nie mam kasztanka tak na marginesie:wuerg:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.