Opinie Ogromny wir

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Feb 28, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Azile

Azile Komandor forum

Wiesz ja już kiedyś tak próbowałam, u mnie się to nie sprawdza :( Jak sadzę orzechy albo coś innego co mi potrzebne wypadjki lecą bardzo słabo, jeszcze jako tako z cebuli... Kiedyś właśnie przez takie eksperymenty nie skończyłam eventu :(

Anhedrea, abc2016 and Anetta41 like this.
  2. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Zbieram trawę tylko 2 razy dziennie i nie podlewam wodą, no i część zawsze idzie na kolejny rozsiew tak więc dziennie na czysto do oddania mam 4.308 traw.
    Każdy rozsiew daje mi 2872 roślinki - 718 na kolejny rozsiew czyli 2154.Więc dwa takie rozsiewy to właśnie 4.308.
    Pewnie- z wodą miałabym jeden rozsiew więcej.
    Ta czy owak wypadajek również brak,jestem na etapie gdzie trzeba oddać 300 a z nocnego zbioru wyleciało 137 (z długorosnącej)- najgorzej lecą z poletka na farmie i z polany.
    Teraz w dzień muszę siąc trawę więc do wieczora 300 nie uzbieram :eek:
    Ale i tak się cieszę bo zebrałam gwiazdki i banany.

CHUDYJUREK likes this.
  3. magda2007

magda2007 Książę forum

No i skończone, byłoby już wczoraj wieczorem ,ale zabrakło 4 wypadajek.
    Farma posprzątana.

4. kkowalczykzdw

kkowalczykzdw Czeladnik forum

brakuje mi 356 wioseł
    dzisiaj wieczorem zbiór goździka, jutro do południa i powinno się udać... miły bonus, bo na pnącze się nie nastawiałam:)

5. niki1990

niki1990 Komandor forum

Niniejszym apeluję o odkręcenie kurka z wiosłami bądź przedłużenie eventu o dobę. Masakra jest z wypadajkami a siejemy najdłuższe badylki

6. Marta8999

Marta8999 Forumowy żółtodziób

Brakuje mi jeszcze 484 wypadajek żeby skończyć event, ale marnie wypadają :cry: Walczę do końca, ale chyba tym razem będę musiała pogodzić się z porażką :cry:-.-

Gratki dla tych co już odpoczywają na hamaczkach :);)

.-Kamilka-. likes this.
  7. fietole

fietole Koneser forum

Dokładnie :p

bogusiania and niki1990 like this.
  8. Tequilator

Tequilator Zaawansowany

Zaiste! Kurek z wypadajkami wyraźnie się przytkał. Słabo lecą coraz słabiej ....

aagajkowska, bogusiania and niki1990 like this.
  9. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

Mi do końca brakuje 329 wioseł :) zobaczymy jak to będzie wyglądać dzisiaj na koniec dnia nie nastawiałem się na to ze ten ostatni etap skończę ale dzisiaj w miarę dużo mi wyleciało :) Mój błąd był taki ze nie sprawdziłem jak stoję z wypadajkami i postawiłem prawie wszędzie zagrody :) no nic zobaczymy ile z nich wypadnie ;)

10. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

hmmm... jak można nie podlewać wodą??? zawsze to krócej, a woda w sumie za darmo.... jak by co to też klikam ręcznie bo oszczędzam kupony. Brak 131 wioseł - wypadną dzisiaj wieczorem albo jutro rano. ;)
    starć się zbytnio nie starałam u mnie na polach trochę zagród (myszy i koty więc czas krótki) do tego drzewa - jabłonki :D także ten tego :D

olgs3 likes this.
  11. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

może tak być, że co na jednej farmie działa, to na drugiej niekoniecznie...
    -----
    945 wioseł ponad pnącze - żeby to można było rozdać, chyba zaproponuje taki bank nadprogramowych wypadajek....

olga33331, olgs3 and Azile like this.
  12. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

Też o to samo uprzejmie proszę - sieję, podlewam, zbieram non stop, i jeszcze brakuje około 410 wioseł :( Dlaczego wymagane są takie kosmiczne ilości wypadajek ? :( Przecież to zniechęca niektórych do gry :( O to chodzi, żeby mniej osób grało ? :(

aagajkowska likes this.
  13. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Aż tyle?Ładnie uzbierałaś.U mnie skromne 197.

olgs3 and abc2016 like this.
  14. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

same wypadły.... ;)

olga33331, olgs3 and foczunia84 like this.
  15. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

skończyłam..... ufff....teraz na spokojnie coś się posieje, dobrze, że tylko na wyspie jedną polane demolowałam i teraz przynajmniej nie mam dużo ustawiania

abc2016 likes this.
  16. Czikita89

Czikita89 Czeladnik forum

Hmm do końca eventu 1500 roślinek do zebrania oraz 845 wypadajek.

Dzisiaj zbiorę jeszcze tylko jeden siew i jutro rano przed pracą drugi i zobaczymy co uda się jeszcze zrobić.

I tak całkiem nieźle mi poszło :)

17. .-Kamilka-.

.-Kamilka-. Forum Pro

Brak czasu....podlanie wodą zwiększyło by mi maksymalnie o 1 zbiór więcej dziennie.Zamiast 2 byłyby 3 zbiory.Fakt dziennie o 2154roślin więcej. Nie miałabym czasu prawdopodobnie i tak zbierać 3 razy dziennie. Każde zebranie, zasianie, podlanie zajmuje jednak troszkę czasu.
    Ale zebrałam gwiazdki i banany i się cieszę.
    Ponadto ten jeden zbiór dziennie więcej-dałby mi jakieś 50 wypadajek więcej. A brakuje mi ich nadal sporo mimo że na noc sieję długorosnące... więc eventu i tak bym ni ukończyła ze względu na małą liczbę wypadajek.

Last edited: Mar 5, 2018
    empatyczna likes this.
  18. md_m

md_m Naśladowca mistrzów

Koniec. Niestety musiałam użyć "kasztanka", za dużo wioseł brakowało (kto wymyśla takie ilości wypadajek >:(),to nie na moje nerwy.

.-Kamilka-. likes this.
  19. ania-miyu

ania-miyu Mieszkaniec forum

No cóż, rzędu chmur nie będzie. Jestem na 18 zadaniu i brak mi 171 wioseł. A co tu mówić o tych do zadania 20... Badyl już dawno skompletowany, cebula cały czas rośnie, ale wypadajki lecą wyjątkowo słabo.

20. ammi1952

ammi1952 Okazjonalny autor

witam w klubie ,zielsko oddane a wpadajek jak zwykle brak.

Thread Status:
Not open for further replies.