Opinie Ogromny wir

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by TL_Mouse, Feb 28, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

na chwile obecna 1736 wypadajek . Po rannym zbiorze po goździkach i imbirze cytrynowym wypadło 233 wioseł , jak sobie obliczam to do jutra rana powinnam uzbierać brakujące wiosła :D

.-Kamilka-. likes this.
  2. Mcgregoro

Mcgregoro Książę forum

Bry. Jeszcze 195 wioseł a jeszcze czekam na poranny zbiór z całości, wiec będzie mniej a może już koniec.Ostatnio robię eventy tak że rośliny przeplatam z fabrykami przyzwoicie z nich leci a przy okazji uzupełniam produkty do misji.Dzięki ulepszeniom i bonusom z pnącza 36 godzinne fabryczki zbieram po 17-16 godzinach.

Anetta41 likes this.
  3. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Nareszcie się uporałam z eventem, pnącze odpalone :) Powodzenia tym co jeszcze walczą :)

4. dworsky0

dworsky0 Aktywny autor

Witam wszystkich,

do końca brakuje mi 600 wypadajek, 4 zadania do skończenia .

Cześć posta usunęłam, z prośbą o chochle zapraszam "TU"

MOD_DaMa

Last edited by moderator: Mar 5, 2018
  5. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

168 wioseł do końca, czyli uda się zdobyć pnącze. :)

Anetta41 and danusias23 like this.
  6. danusias23

danusias23 Książę forum

A u mnie 209 wioseł do zdobycia, także jutro rano pnącze będzie moje :)

Anhedrea likes this.
  7. Richacik

Richacik Okazjonalny autor

700 wioseł do końca :cry: jak wy to robicie?? Ktoś ma jakiś sprawdzony sposób na większą ilość wypadajek??

8. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

W dzień roślinka,na noc długorosnące ( z maksymalnie skróconym czasem wzrostu przez uszlachetnienie,produktu z rzemiosła i pnącze).Dobry start.Nic więcej nie trzeba,nawet sn.

olgs3 and panoramaogrodnicza like this.
  9. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Event skończony może i mroczny uda się do końca

Last edited: Mar 5, 2018
  10. MOD_DaMa

MOD_DaMa Forum Moderator Team Farmerama PL

11. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

27 godzin przed koncem odpaliłam pnacze, siejac nie na wszystkich polach 3 razy w dzień ewentowke, a na noc długorosnace.:D

abc2016 and Anhedrea like this.
  12. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

U mnie też nie najlepiej...... okręt czeka na redzie, a tu brak jeszcze 190 wioseł :oops: Zaraz zbieram na wyspie, to trochę wypadnie, ale ogólnie zawsze kończyłam eventy dwa, trzy dni przed czasem, a teraz chyba do jutra będę sie męczyć..... Sieję w dzień 8-godz. kwiaty do misji, na noc też długorosnące a jednak kiepsko z wiosłami......

bogusiania, olgs3 and 0olimpia0 like this.
  13. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

haha ja też polegnę z braku wypadajek ale co tam,walczyłem dzielnie do końca :)

14. Azile

Azile Komandor forum

Mi brakuje ok 100 wypadajek więc skończę, co nie zmienia faktu że sianie melonów i goździków przyprawia mnie już o mdłości :wuerg:, skoro B.P już się tak uparło na te eventy jeden na drugim to mogli by chodź trochę zluzować i zrobić co drugi "wypadajkowy" -.-

15. yen10

yen10 Naśladowca mistrzów

Jeszcze niecałe 120 wioseł i do przodu :)

16. basia_z_

basia_z_ Weteran forum

Event skończony rano po porannym zbiorze ( ze wszystkich pól wypadło 317 wioseł aż byłam zdziwiona), pnącze odpalone.

Cześć posta usunęłam mówiącego o
    "Upiorny obiad i Pełnia księżyca"

MOD_DaMa

Last edited by moderator: Mar 5, 2018
  17. Tequilator

Tequilator Zaawansowany

U mnie to samo duża szansa na nieukończenie niby prostego ewentu. Jakieś 340 wiosełek , ale nie mam czasu przypilnować.

Last edited: Mar 5, 2018
    CHUDYJUREK and RosesFarm like this.
  18. kasia6100

kasia6100 Mistrz forum

2200 roślinki do końca...za godzinke zbiór wiec chyba będzie finisz i 64 wiosła... mam nadzieję, że dziś już odpale pnącze i koniec orki

RosesFarm likes this.
  19. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

nigdy nie sieje na wypadajki goździków i melonów, tylko jak skończę siać eventówkę to sieje to co jest mi w danym momencie potrzebne - teraz siałam marzankę, stokrotki (trochę ponad 8 godzin czas podstawowy), rzepę (19,5 h) i wtedy mam 2 w 1 - bo rośliny wysiane do misji i wypadajki do eventu

ponad pnącze wioseł 689 (a jestem przed zbiorem goryczki....) :)

20. niki1990

niki1990 Komandor forum

Noo czarno to widzę. Bardzo czarno. 667 szt do końca....Żyto i srebrnik na polach, na noc sadzimy goździki i melony...teoretycznie do dziabnięcia, ale zapewne ostatnim rzutem

gosiunia007 and bogusiania like this.
Thread Status:
Not open for further replies.