Opinie Ogromny wir

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 28 lutego 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy,

Dowodzenie pirackim statkiem to naprawdę ciężka praca! Pomożesz Czarnołuskowi uciec przed ogromnym wirem, podczas gdy Bunia zajmuje się karnawałem? Czekają na Ciebie pirrrackie nagrody!

11.png

Czwartek 01.03.2018, godz. 14:00

Wtorek 06.03.2018, godz. 14:00

ScreenHunter 69.png ScreenHunter 69.png ScreenHunter 69.png

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. anioleczek12389

anioleczek12389 Zaawansowany

ooo pierwsza poradnik do czytania idę

anka87a, -agax3- oraz Azile lubią to.
  3. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Taki event "zapchaj dziura".Zupełnie bez sensu.Lepie żeby wcale nie było,niż takie miały być.

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Hmm.
    Za to się dostaje jakieś punkty, za ten pierwszy post w eventowym...?
    Poradnik przeczytałam - sporo wypadajek wołają.
    Oj będzie wesoło 8)
    Pauzuję, nie robię, itemy średniaczki 8)

5. Kathea

Kathea Baron forum

Poradnik przeczytany. Robię na luzie na dwóch polach bez demolowania farmy. Ile się zrobi to się zrobi. Nie zależy mi aby zrobić całość.

6. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

jedyne dla czego mogła bym robić to 6 ZB a tak to odpuszczam.... nareszcie leterg :inlove: i uzupełnianie stodoły. Ominie mnie wysianie 22 tys badyla :D

7. Azile

Azile Komandor forum

Zauważyłam że to już następny event gdzie wykorzystujemy kryształowe wodospady, o ile ostatni był czasówką więc było to przydatne w tym nie koniecznie się cieszę z większej ilości roślinek, heh, a było tak miło, chodź jedno pole gdzie się siało co trzeba :/

8. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

70 SP i 50 framarek przyda się :)
    a wysiać to można systemem "na leniwca" 3 razy w ciągu dnia na 500 małych polach (a pól jest 1120) a na noc coś długiego

zdecydowanie bardziej mi się podobają ambitniejsze eventy..... czasówki (ale trudne) a nie takie sianie lekko bezmyślne

Ostatnie edytowanie: 28 lutego 2018
  9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

A ja jak zwykle niepoprawna politycznie, oczywiście robię.:D

10. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

To mi się podoba - laaaaba, czekam na pełnię. BP testuje ile musi dać do zebrania wypadajek, byśmy je kopowali w dużych ilościach.

11. duzy6666

duzy6666 Generał forum

Mi też się przyda;)

12. Anneloes

Anneloes Koneser forum

Łatwy, sam się zrobi nawet bez demolowania farmy - więc czemu nie? Badyl sobie urośnie na Baha, i tak mam tam teraz pola, więc nie zaboli. Szału nie ma ale roboty też nie, więc nie będę się kłócić.

dorota444 i dotikampo lubią to.
  13. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Takie eventy to ja lubię :p.
    Hamaczek xD:cry:xD.

14. gosiunia007

gosiunia007 Wyjątkowy talent

Te 22 tysi to trochę przesada. Coraz więcej do wysiewania.
    Ile wyjdzie to zrobię. Ale harować nie będę. :p
    Trzeba nadrobić w stodole.

15. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Przesuń się ździebko :p hamaczek daj pod kominek,bo nam zmarzną cztery litery
    Luz i relaks:inlove:
    Nie ruszam8)

16. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Event jak event, podobnie jak "bratkowy" w sumie zrobi się sam. Pasuje mi o tyle, że będę go dłubać głównie w tropikach a na farmie dalej będą szły długie uprawy do misji. Z racji pełni i tak dość często będę zaglądać do gry, to i tej trawy przypilnuję, zwłaszcza że ilości FM i SP są zachęcające dla kogoś, kto nie lubi wydawać kasy bez potrzeby...
    ...
    No dobrze, robiłabym ten event nawet gdyby SP i FM nie było w nagrodachxD Kolekcjonuję pnącza:)

17. Verbalinka1987

Verbalinka1987 Baron forum

Przeczytalam poradnik, mysle eee nie robie, ale te 30 000 SG kusi mimo wszystko

18. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ta ilość do wysiania nie jest taka znowu duża, jeśli ktoś się poświęci i coś tam zdemoluje.
    Badyl pięciogodzinny, szybko pójdzie.
    Inna sprawa, że mało kto jest ostatnio skłonny do poświęceń.

Gorzej może być z wypadajkami, fajnie się będzie czytało ten wątek - z krótkiego badylka nie ma co liczyć na deszcz tych tam wioseł.
    No ale w poradniku nie napisali tym razem, że wypadalność będzie wysoka... więc można mieć nadzieję 8)xD

19. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

No więc nadszedł czas na relaks...:p Nie robię.8)

20. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Nadeszła wielkopomna chwila iiiiii nie robię eventu:D:D:D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.