ogrody, menażerie i manufaktury

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika cyfrzakk, 15 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

obecnie mam tropikalny ogród dendrologiczny nie pamiętam jak długo, i aktualnie posiadam 2 wiertarki

co kolejne odkryć tropikalną menażerię czy tropikalną manufakturę, bo gdzieś czytałem że z manufaktury lub menażeri, czy na baha czy na farmie lepiej lecą wiertarki niż z ogrodów,

raczej szybciej otworzę wszystkie tropikalne magazyny niż magazyny na farmie :D

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z obserwacji na mojej farmie widzę, że wiertarki częściej pojawiają się przy zbiorach z Manufaktury ale i z Menażerii, w której mam zagrody o długim czasie hodowli też od czasu do czasu wypadają, no i wraz ze zwiększeniem ilości magazynów zwiększają się szanse na większą ilość wiertarek.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

oki to zbieram na manufakturę, tutaj to wszystko, można zamknąć :D

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Powodzenia życzę i skoro można to zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.