ogrod ozdobny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dorota47, 19 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dorota47

dorota47 Czeladnik forum

nie chce zeby mi przelatywal balonik nad ogrodem ozdobnym.Usunelam item lekcja geografi ale i tak mi przelatuje.

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

dorota47, informacje o animacji itemu znajdziesz w TYM ogłoszeniu.
    Masz jeszcze jakieś pytanie w temacie?

3. MariuszXd78

MariuszXd78 Młodszy ekspert

To nie Lekcja geografi tylko W góre

4. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Dziękuje graczowi za pomoc,

Czy po otrzymaniu wszystkich wskazówek autor wątku ma jeszcze jakieś pytania ?

5. dorota47

dorota47 Czeladnik forum

jakby nie bylo ,,w gore,, tez nie mam w ogrodzie , usunelam z ogrodu bo nie chce balonu bo zakloca zbior , tyle w temacie.

6. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Rozumiem że problem został rozwiązany ?

7. kasandra51

kasandra51 Naśladowca mistrzów

Ten sam temat zgłaszałam już wcześniej - nic się nie zmieniło mimo dostosowania się do porad. Balon jak latał z zamaskowanym bakiem , tak lata dalej.... Nie pozwala się drań usunąć. Przestałam już zwracać na niego uwagę -Niech sobie polata! A może jak mu się skończy paliwo to przestanie?

dancio33 lubi to.
  8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

kasandra51 co do latającego balonu to jest to animacja itemu "W górę". I tak jak napisano w Oficjalnym Ogłoszeniu, do którego link podała TL_Mouse :

" (....) podczas ręcznego zbioru na łące, gdzie umieszczony jest item "W góre" animacja jest aktywna.
    Nie jest to błąd."

Czy Autorka ma jeszcze jakieś pytanie ?

Ostatnie edytowanie: 20 kwietnia 2016
  9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kolejne pytanie nie pojawiło się więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.