ogrod ozdobny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika garfild9755, 10 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. garfild9755

garfild9755 Stały bywalec

Co to za skrzyneczki sa z itemami ?

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

3. garfild9755

O ogrodzie ozdobnym

4. Agata00755

A gdzie dokładnie je widzisz? Bo patrzę u siebie i w ogrodzie ozdobnym nie mam skrzynek z itemami.

5. garfild9755

Jedziesz na koniec i tam mam 177 skrz. oczywiscie nie moge ich uzyc

6. Agata00755

A mówisz o inwentarzu i prezentach ze skrzynek?

Jeżeli masz kurzy domek i zbierasz go to w zakładce towar konsumpcyjny zapisuje się Ci to, kliknij użyj, a zostaną Ci dopisane narzędzia, to nie są skrzynki z itemami ;)
    Jeszcze niedawno narzędzia z kurzego domku automatycznie się dopisywały, teraz trzeba kliknąć użyj.

U mnie dzisiaj było 30 takich prezentów, kliknęłam użyj i się dopisały narzędzia.

7. garfild9755

Mam w ogrodzie z ozdobamii , a kurzego domku nie posiadam

8. Agata00755

9. -_Kocica_-

-_Kocica_- Okazjonalny autor

Po prostu wejdź na dziką polanę czy łąkę główną, wejdź w zakładkę z itemami tam zakładka towar konsumpcyjny i zaznacz i daj użyj.... czy wypakuj:) nie pamiętam jak tam dokładnie jest ;)

10. garfild9755

Tak zrobilam i nic chyba dlatego ze nie posiadam kurzego domku:p

11. Agata00755

A trafiłaś w Wielkanocnym skrzynki xxl z pisanek?
    Może stąd masz te prezenty ze skrzynek i tak jak napisała Kocica przejdź na główną łąkę, wejdź do inwentarza tam gdzie itemy, zmień zakładkę na towar konsumpcyjny i zobacz czy możesz kliknąć użyj.

A jak nie to pokaż tu zrzut ekranu.

12. garfild9755

Nie umie pokazac jestem cieniutka, ale zrobilam jak piszecie i klikam i nic , dziekuje za pomoc nie bede wam truc dalej glowy.:)

13. Agata00755

14. smutek281

smutek281 Czeladnik forum

Ja mam tez te skrzyneczki tyle ze przekreslone

15. Agata00755

A gdzie patrzysz?

16. smutek281

Mam w ogrodzie ozdobnym tak jak garfild9755 , a tez nie posiadam kurzego domku

17. Agata00755

A umiesz robić zrzuty ekranu? Jak tam to pokaż jak to wygląda.

18. Yaris_123

Yaris_123 Cesarz forum

Jak będziesz na głównej łące (wyjdź z tego ogrodu ozdobnego) to dopiero wtedy klik w pasek po lewej (ten z brązową skrzynią), potem klik we flakonik (tam są itemy w pasku) i jak otworzy się okno z itemami to u góry są zakładki. Klik w zakładkę "towar konsumpcyjny" i tam są te skrzynki. Przy nich znowu klik w "użyj" i się odpakują. Wyskoczy drugie okno z narzędziami z tych skrzyneczek.

19. garfild9755

Juz zrobilam i dostalam narzedzia:):);):p Przepraszam za marudzenie:) i dziekuje za odp.

20. smutek281

Zrobilam tak jak garfild9755 i dostalam, pisze tam ze co 40 gdz ze skrzyneczki dostane narzedzia a skrzyneczek mam 112 szt :) dziekuje wam:):) za pomoc

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.