Opinie Ogródek alchemika

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kaja889

Kaja889 Stały bywalec

Witam w piękne , słoneczne południe.
    U mnie za 4 godz. koniec z eventem, braklo mi 120 roślinek i musiałam jeszcze posiać.
    Życzę miłego dnia i mnóstwa wypadajek:)

2. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Wydaje mi się, że jutro skończę. Możliwe, że roślinka będzie w całości już dzisiaj i zostaną "tylko" wypadajki.

-agax3-, olgs3 oraz oset53 lubią to.
  3. marynia53

marynia53 Cesarz forum

ogródek skończyłam ale ten drugi się ciągnie i ciągnie. Nie miałam dodatkowego bonusa, szkoda....:):):)

oset53 lubi to.
  4. -Batka74-

-Batka74- Mieszkaniec forum

Jeszcze tylko 300 moździerzy i fajrant z tym eventem :) Bawię się dalej kolejowym i uzupełniam misje w pełni księżyca ;) Miłego weekendu wszystkim graczom życzę :D

5. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

mi brakuje 920 moździerzy, posiałem kaktus kapeluszowy czy kapelusz kaktusowy :) a na farmie goździki :D

-agax3-, -Batka74- oraz oset53 lubią to.
  6. jamarkus

jamarkus Czeladnik forum

Na bahamie ogród przeleciałem z robocikiem potańcowałem o 15 :30 mam pociąg i nim jeszcze trochę pojeżdżę z przesiadkami w mrocznym lesie Oj muszę jeszcze sprawdzić czy czegoś nie ma w specjalnej polanie eventowej. Jej już jęzor mam po za dziobem:p

dotikampo i Odilia lubią to.
  7. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Proszę o zmianę sygnatury, Twoja obecna przekracza dozwolone wymiary.

2.1. Nick, sygnatura, awatar

Sygnatura - dozwolona jest sygnatura graficzna o maksymalnych wymiarach 500 x 200 pikseli oraz podpis zawierający maksymalnie 2 wiersze (czcionką o wymiarach max. 3)

8. niebo016

niebo016 Generał forum

Niemożliwe, że event się już niedługo kończy:eek: a tu brak 650 ceramicznych moździerzy:cry: szkoda, bo nie mam kasztana jadalnego-.-

9. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Jak to- niedługo? Jeszcze 43 godz według zegara na mojej farmie.

10. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Damy radę :) też mi dziś tyle brakowało po całym dniu zbiorów - na wyspie na 2 polanach drzewa, na plantacji roślina + menażerie
    na farmie eventówka i na ten moment brakuje mi jeszcze 300 moździerzy - wylecą :)
    U mnie akurat drzewa na wyspie się sprawiły wypadajkowo dobrze.

jamarkus- Dziękuję za zmianę ale nadal jest ciut za wysoka.
    Możesz skorzystać z pomocy w zrobieniu sygnatury w >tym< dziale.

-agax3- i niebo016 lubią to.
  11. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Event skończony

12. Widełki3

Widełki3 Wielki mistrz forum

Bez przesady, na spokojnie ci przez te dwa dni moździerzy wyleci. Posiej na wyspie jakiś dłuższe warzywo z maską tiki, drewno do drugiego eventu daj na super pola i jazda.

olgs3, niebo016 oraz -agax3- lubią to.
  13. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Brak mi jedynie 1000 kryształowego kwiatu i 480szt ceramicznego moździerza;) pójdzie gładkoxD do końca dużo czasu więc bez stresu:D Powodzenia farmerzy:) miejcie ducha samuraja a uda się na pewno:p;):)

Anhedrea, olgs3 oraz Widełki3 lubią to.
  14. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Ewent skonczony, maska tiki i warzywa zrobily swoje.

0olimpia0, -agax3- oraz abc2016 lubią to.
  15. gieniasprzet

gieniasprzet Analityk forum

Skończone wczoraj na plus wypadajek 225. Miłej słonecznej niedzieli farmerzy.

-agax3- i 0olimpia0 lubią to.
  16. U mnie niewiele zostało do końca i wiem że dam radę. Może jeszcze dziś? (jak będę w domu) :) Brakuje mi tylko 21 moździerzy i koniec evenciku.
    Powodzenia życzę wszystkim walczącym o tę ceramikę :)

-agax3- i beata28047171 lubią to.
  17. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Mi już tylko moździerzy brakuje do ostatniego zadania;) będzie dobrze:p czasu sporo zostało;) Walczącym powodzenia i sukcesów życzę:D Dajcie czadu:);):D

MOD_Stokrotka lubi to.
  18. adikab

adikab Ekspert forum

Otwieram sklepik z moździerzami...ktoś chętny ? xD

abc2016 lubi to.
  19. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

mogę Ci oddać do tego sklepu w komis 1249 moździerzy jakie mam teraz i pewnie kolejne 500 jakie do jutra wypadnie ;)
    a ukręciłam jeden eliksir ponadplanowy, bo za dużo rośliny nasialam, pewnie jeszcze jeden ukręcę jak się młyn zwolni ;)

20. adikab

adikab Ekspert forum

Ja niestety nie posiadam zegara dającego maskę, ale event poleciał bez problemu, bez żadnych dopalaczy :)

Ostatnie edytowanie: 29 kwietnia 2018
    Widełki3 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.