Opinie Ogródek alchemika

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magros

magros Nadzorca forum

u mnie malo bo zebralam o 14 trudno bede sie bawic do konca co mi szkodzi wlasnie mnie wypuscili ze szpitala to bede na luzi zagladac

Azile, olgs3, hlnrys i dalsza osoba lubią to.
  2. magda2007

magda2007 Książę forum

Nie, wystarczy oddać króliki, puder,śliwki i siano,a sadzonki Twoje i nawet 4 ZB

Anhedrea, dotikampo oraz gretag lubią to.
  3. Azile

Azile Komandor forum

Wiesz....tylko jest taka różnica że, eventy zazwyczaj zaczynają się o godzinie 14, a wtedy większość ludzi jest w pracy i nie każdy sobie może pozwolić na przewalanie forum, co innego na szybkiego obsadzić roślinki kombajnem, a co innego grzebać się po ogłoszeniach, więc punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ;)

Wypadajki rzeczywiście ładnie dopisały :D, mam 215 z samej bachamy, niestety na farmie nie posiałam nic na noc bo kończyłam te nieszczęsne roboty, ale jakoś dam radę :p

4. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

515 moździerzy z koniczyny, karnegii, pola sandałowców z XXL-kami i kompletu moich magazynów, oby tak dalej :)

aankaa_66, BiałyTrabant oraz dotikampo lubią to.
  5. BiałyTrabant

BiałyTrabant Fanatyk forum

Ja zebrałem z Głównej łąki z samych poletek, (dzika róża) 66 a w sumie z wyspy i farmy 383

6. aisunel

aisunel Generał forum

U mnie nadal w faq 14.00 godz. rozpoczecia:eek:.A jaki jest procent graczy grajacych tak jak Ty 10;).A co ze skrzatami,mlodzieza,pampersiakami, oni o forum maja mniej niz mgliste pojecie:D.Oczywiscie robie,a wypadaje leca jak szalone i te 24h/no nie cale,trzeba wykorzystac:)/.Za 2 h drugi rozsiew na duzych i na noc SP na 6 lakach,rano maluchy do 14 i chyba na tym zakoncze:p

Ostatnie edytowanie: 24 kwietnia 2018
  7. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

a skąd te sadzonki macie?

dobra, już wiem:)))

8. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

344 wypadajki. I +200% do stodoły... Nie ma rady... do 5:40 trzeba siedzieć ;) czego robić nie zamierzam ale w takich okolicznościach wręcz nie wypada zupełnie nic nie robić. Ten pierwszy ukośny pasek mam już zaliczony - tam gdzie są te produkty z farmy wymagane. A dalej to już trzeba trochę poczekać.

9. aisunel

aisunel Generał forum

No i uwielbiam te chwile,modomozgi przejeli kontrole nad forum i beda probowac dokonac analizy swoich bledowxD.Za 1h bedzie 1000 ewentowy,rano bedzie 4 tysie+5 do 14 i starczy;).Pozniej ciuchcia:)

drobka21 lubi to.
  10. aankaa_66

aankaa_66 Nadzorca forum

Co siejecie na noc? Cos na wypadajki czy eventówkę?

11. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Azile Jeden z Twoich postów nie wnoszący niczego w temacie eventu usunęłam jako off top.

ela436 Za złamanie regulaminu w punkcie 9.3.2

Użytkownik zobowiązuje się do utrzymywania w ścisłej tajemnicy w odniesieniu do osób trzecich niepublicznych informacji o Koncie i danych dostępowych (dane do logowania, hasła, ID Konta itd.). Zobowiązanie utrzymania tajemnicy odnosi się także do przyjaciół, znajomych, członków rodziny i innych graczy (np. członków klanu) lub innych Użytkowników serwisu.

Otrzymujesz punkty karne i blokadę konta na forum.

12. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

1 eliksir ukręcony - długo się robi
    Kryształowy rozsiany na 4 i pół polach
    Azile pisałam do Ciebie sówkę ok 19, a wyszło nie tak - szkoda

Azile i SperanzaE lubią to.
  13. niebo016

niebo016 Generał forum

373 wypadajki, nie wiem czy dużo czy mało, zobaczymy w następnych dniach. Kryształowy kwiatek rośnie sobie jeszcze półtorej godziny.

Azile i olgs3 lubią to.
  14. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Ale sobie strzeliłam dziś w małego palca u nogi.
    Jakimś cudem nie doczytałam, że event zaczyna sie o 16. 30 i z automatu ok 15 zebrałam leśną i dziką i poszłyyyyy dwie łąki zanim się zorientowałam, że moździerze nie lecą. Haha i straciłam około 100 wypadajek albo i więcej bo z głównej wypadło 67.
    No, ale za gapowe trzeba płacić niestety.:p

15. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

drobka21 Twoje posty nie dotyczące tematu eventu usunęłam jako off top.

16. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Ja też mam 1 eliksir zrobiony. Ze trzy razy dodatkowo zaglądałam do gry żeby zebrać roślinkę ale i tak widzę, że trochę zmarnowałam ten bonus +200% ale to nic. W pierwszym odruchu wysiałam eventówkę na małych polach a od razu trzeba było wyłożyć SP. Myślę, że trochę przez to straciłam. Ale to nic, w końcu uczymy się na błędach. I tak jest dobrze, bo dzięki bonusowi mam już 5tys eventówki w zapasie. Myślę, że gorzej będzie z wypadajkami ale i to da się zrobić. Teraz koncentruję się na tej planszy z 30. farmarkami.

niebo016, Anhedrea oraz Azile lubią to.
  17. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

dzieki bonusowi roślina wysiana, niestety z nadmiarem (lubię precyzyjne sianie) a moździerzy wypadło ok.47procent
    teraz spokojnie mogę się zająć rozkładem jazdy dla kolei eventowej ;)

olgs3, Anhedrea, Azile i dalsza osoba lubią to.
  18. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

oki 125 eventówki posiane na dzikiej, a teraz pozbieram bahę ciekawe ile wypadnie :D

niebo016 i Azile lubią to.
  19. memlak

memlak Wyjątkowy talent

zostało 5 zasiewów na baha i już czekamy na pociąg

niebo016 lubi to.
  20. niebo016

niebo016 Generał forum

Pierwszą nagrodę od ręki można już brać:inlove:nie dając ani jednej eventówki, wypadajek i eliksirów Super:inlove::music: Złote Banany i tajemnicze drzewka mekong:). Czekam na ten nieszczęsny puder.

olgs3 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.