Opinie Ogródek alchemika

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 23 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy,

"Odwiedź mój nowy ogródek" zachęca rozpromieniony Kozisław. "Idealnie łączy pracę, zabawę i świetne nagrody. Cóż, to wszystko pomysł Małpka, ale wybierz się do niego!"

character.png

Wtorek 24.04.2018, godz. 14:00

Poniedziałek 30.04.2018, godz. 14:00

bingoapr2018_shopsaleicon_dropitem.png bingoapr2018_shopsaleicon_dropitem.png bingoapr2018_shopsaleicon_dropitem.png

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. mjs17

mjs17 Naśladowca mistrzów

kolejny niezły event z którego trzeba zrezygnować ... Co event to coraz więcej towaru potrzeba

3. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Więcej towaru? Siejesz na 6 łąkach, więc luz i spontan. Event na spokojnie do ogarnięcia, bez specjalnej demolki. Na pewno do zrobienia szybko i przyjemnie. W końcu sianie to nasz Farmerska dola. Miłego :music:

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Tak na pierwsze liczenie, to na całość potrzeba:
    18 tysi badyla:wuerg::wuerg::wuerg:
    2700 wypadalca
    Ja się pomyliłem, czy ktoś w BP ?

Jeszcze nie wiem, ale chyba odpadam z tej gry.

niebo016, magdusia668 oraz akinomrd lubią to.
  5. brzustinka

brzustinka Fanatyk forum

Jak więcej towaru? Przy tańcu trzeba było 24 000 na 3 łąkach- teraz masz 18000 na 6 łąkach...

Zobaczymy tylko jak dropy będą lecieć bo troszki ich trzeba8)

Ale event zrobię. Ot tak po prostu bo lubię;):music:

6. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

To prawda, sporo tego potrzeba ale do eventu wreszcie włączyli Wodospady.
    Czyli jak ktoś ma całe odsłonięte to razem 6 pól - a to sporo.
    Całości raczej nie zrobię a zgarnę jedynie to co mnie interesuje.

anna0089 i niebo016 lubią to.
  7. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

To ja sobie spokojnie poczekam na ten kolejowy :)
    Kolejnego eventu nie ruszam nawet kijem .Zaczyna mi kuper przyrastać do hamaka:oops:
    BP brawo ,w dalszym ciągu takie nagrody a luz i relaks na całego xD
    Powodzenia Farmery :)

8. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

A no, właśnie... kolejne utrudnienie. Dwa eventy jednocześnie... :) :) :)

niebo016 lubi to.
  9. dzika_farmerka

dzika_farmerka Wielki mistrz forum

tylko, że w tym samym czasie będzie drugi ewent pewnie z podobną ilością badyla i wypadalców
    coś trzeba będzie wybrać

10. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Ja obecnego miałam nie robić a robię...;) natomiast ten ogródek alchemika pouprawiam wybiórczo ile mi się będzie chciało:p pnącze odpuszczamxD

anna0089 i niebo016 lubią to.
  11. danusias23

danusias23 Książę forum

Kolejowy czy hokejowy w końcu? Bo już się pogubiłam :eek: Pnącze marność.
    A wydaje mi się, że ten drugi będzie tylko na farmie, także da radę pogodzić oba. Jeśli ktoś chce 8)

Ostatnie edytowanie: 23 kwietnia 2018
    niebo016 i olgs3 lubią to.
  12. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Pnącze mizerniutkie:(, cząstkowe nagrody całkiem znośne. Wyszło mi, że spokojnie obrobię się z eventem na 2 łąkach bahamy (16 zasiewów czyli 4 dni po 4 zasiewy). Spoko:) Teraz czekam na poradnik do kolejnego eventu z cichutką nadzieją, że będzie bardziej porywający...:music:

13. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Wydaje mi się, że ten event właśnie najlepiej zacząć na wyspie, żeby zostawić miejsce na farmie dla drugiego.
    Ja tam sobie przygotuję pola. Z robotów czeka mnie jeszcze jeden zbiór a potem przekopię grządki. :)

niebo016 i dotikampo lubią to.
  14. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Hokejowy w maju teraz kolejowy ;)
    W dalszym ciągu eventowi mówię stanowcze Nie

15. danusias23

danusias23 Książę forum

Event eventem, ale jest już oficjalne info o zmianach na drzewie :) o jaa nie wiem, co brać :oops:

niebo016 lubi to.
  16. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Czy oby godzina rozpoczęcia ewentu jest podana prawidłowo?..Obecny ewent jest przedłużony do 16- a na innych forach jest napisane ,że kolejny zaczyna się o 16-30....

17. abc2016

abc2016 Chodząca legenda forum

na włoskim forum jest 16:30 od jutra do 16:30 30 kwidtnia
    ktoś będzie poprawiał,. albo u nas albo u nich

event robię, roślinka ładna, tak jak już ktoś napisał 4 zbiory przez 4 dni na dwóch łąkach, gorzej te 2600 wypadajek, ale już większe były wymagania i dało radę ;)

18. RosesFarm

RosesFarm Chodząca legenda forum

Na węgierskim i innych podają też 16-30

niebo016, abc2016 oraz olgs3 lubią to.
  19. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Dla mnie zwiększenie tempa wzrostu drzew jest z tej całej listy najciekawsze, potem te zakupy w galerii, powiększenie zbiornika na wodę a dopiero na końcu PD, obornik i przyspieszenie wzrostu zagadkowych drzew.
    A te drzewka pachnące i magiczne to już będą jako nagrody za wytrwałość :)
    Chyba nastrój mi się poprawił... ;)

20. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Ale to raczej nie ten wątek..... A w temacie eventu - dobrze aby godzina rozpoczęcia była wcześniej wyjaśniona, bo od tego zależy co siać i ustawić na wypadajki - czy do 14ej czy do 16.30? Czyta to kotś z ekipy i wyjaśni ostatecznie? Halloooo

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.