Ogród ozdobny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -katie1234-, 19 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Znowu nie mogę wejść w ogród ozdobny. Co się dzieje?? Występuje to u mnie co 2-3 dni.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Próbowałaś zalogować się i sprawdzić na innej przeglądarce, czy ciasteczka cookies i flashowe są wyczyszczone, wtyczka AFP jest aktualna ?

-katie1234- lubi to.
  3. -katie1234-

Próbowałam wszystkiego. Co 2-3 dni występuje ten problem tak mniej więcej od 3 tygodni.

4. SMOD_Atena

To dziwne, bo jesteś jedyną osobą zgłaszającą taki problem, więc jednak to u Ciebie należy szukać przyczyny.
    A co konkretnie się dzieje jak klikasz na drogowskaz i ogród chcąc wejść do ogrodu, gra się zawiesza, czy nic się nie dzieje ?

-katie1234- lubi to.
  5. -katie1234-

Nic się nie dzieje. Ogród się podświetla, klikam i nic, na resztę miejsc mogę wejść bez problemu. Pomaga ewentualnie odświeżanie, ale ile mogę to robić??

6. SMOD_Atena

Spróbuj proszę jeszcze raz wykonać wszystkie czynności, czyli wyczyść ciasteczka cookies i flashowe, pamięć przeglądarki, ewentualnie odinstaluj i ponownie zainstaluj wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.
    Jeśli to niczego nie zmieni i problem nadal będzie się pojawiał to zapraszam ze zgłoszeniem do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie ?

-katie1234- lubi to.
  7. -katie1234-

Pytań brak. Dziękuję :)

8. SMOD_Atena

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.