ogród ozdobny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hanka53, 9 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hanka53

hanka53 Forumowy żółtodziób

co u mnie jest nie tak że zaczynają znikać moje ozdoby a pojawiły się niewielkie zwały śniegu

2. -Maud-

-Maud- Stały bywalec

Może to tylko błąd wyświetlania, u mnie czasem to się zdarza. Zwykle przelogowanie pomaga.

3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

hanka53, na początek za radą -Maud- spróbuj się wylogować i zalogować ponownie, wyczyścić ciasteczka i pliki tymczasowe, sprawdź jaką masz wtyczkę AFP, jeżeli masz starą zaktualizuj ją - może to pomoże. Podrzucam poradnik: ..::klik::..

Zapytam jeszcze czy nie miałaś czasem wykupionego konta Premium? Bo jak podaje poradnik Ogród ozdobny: "Uwaga! Gracze posiadający konto PREMIUM mają dostęp do całego ogrodu niezależnie od posiadanego poziomu."
    Kiedy konto Premium wygaśnie, dostęp do wszystkich pól, których nie miałaś wykupionych, w Ogrodzie ozdobnym również, tym samym Twoje itemy wrócą do paska a pola pokryje śnieg.. :)

hanka53, daj znać proszę czy udało się rozwiązać problem :)

-Maud-, dziękuję za pomoc :)

Ostatnio edytowane przez moderatora: 9 stycznia 2015
  4. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Odpowiedzi zostały udzielone, dalszych pytań brak- temat zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.