Opinie Ogród motyli i nowe misje stałe

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 11 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. gosia2570

gosia2570 Czeladnik forum

Dokładnie.Jak jest konkretna zagroda to wiadomo czy warto się starać.Z tajemniczymi róznie bywa.

gretag, -agax3- oraz niebo016 lubią to.
  2. -Wiewiora-

-Wiewiora- Weteran forum

Witam wieczorowo i chociaż podobają mi się motyle, to klonować ich nie będę ;) Dwie czerwone mam, perfumerie czerwone mam, więc nie będzie zakupu koszyczków, nie będzie marnowania SP / wolę tym cudeńkiem nakarmić wiewióryxD
    Boczne zadania zrobiłam, a środkowe nie na moją biedną kieszeń xD Ostatnio zrobiłam się bardzo, ale to bardzo oszczędnaxD

3. adikab

adikab Ekspert forum

Ja tam robię każdy event jak mam czas, po to gram żeby się bawić :) Nie miałem czasu, nie grałem kilka lat, teraz mam znowu więc wróciłem. Być może kiedyś znowu nie będę miał więc trzeba się pobawić póki ma się okazję. Materialistą nigdy nie byłem i nie będę, pewnie dla tego mam takie, a nie inne podejście... :) Udanego eventu tym co go robią ;) Ja jestem lekko za połową, resztę dokończę podczas BB :)

4. -agax3-

-agax3- Naśladowca mistrzów

Witam wszystkich :) Boczki zrobiłam w całości;) Mam sporo zapasów więc coś tam skubnełamxD:pAle głównego paska nie ruszę wcalexD Itemy mają super punktacje i kuszą niesamowicie:p;)niestety cena za ich posiadanie jest zbyt wysokao_O:D Gra nie warta świeczki:wuerg:;)xD BP zdziera z nas niewiele dając w zamian:eek::wuerg:-.- Żenujące wręcz nagrody proponuje za nieziemskie wkłady od farmerówxDxDxD Pewnie na targu zarobię krociexD Choć jak forum czytałam to u mnie ceny o jakieś 80-90% mniejsze niż przedstawiane przez forumowiczów:eek: Super dla mnie;) Zapasy można śmiało uzupełniać w stodolexD:sleepy::) Pozdrawiam i życzę powodzenia zdecydowanym na to mierne szaleństwo kolorowania:);)

5. adikab

adikab Ekspert forum

Hmm...ze mnie nic BP nie zdziera, każdy event kończę bez zakupów. Owszem kupuje jakieś FL na sadzonki itp jak mi coś w oko wpadnie... dostałem nawet item Top Gamers Club daaaaawno temu, ale nigdy nie musiałem nic kupować żeby ukończyć jakiś evnet, gdzie trzeba coś siać, mielić w młynie czy tak jak teraz kolorować :) każdy da się zrobić bez zakupów :) SP mam z młyna, eventów itp :) Nie spinam się jakoś, jak coś nie wyjdzie to trudno, wszystkiego mieć nie muszę :) Po za tym zdobyte przynosi większą satysfakcję niż kupione... jak dla mnie :)

6. danusias23

danusias23 Książę forum

A ja no cóż... czekam na baby boom i.... sprzedaję motyle :) tak szczerze to szkoda mi wpakować do oazy 4 szt teraz, gdy maja taką cenę, no way :p na targu jestem już o ok 50 mln do przodu, no ale też wcześniej skupowałam motyle i puder :music:

7. MargolciowyRaj

MargolciowyRaj Zaawansowany

Puder oddany, to co zostało na targ (chyba). Wreszcie przydały się perfumerie. Nie wiem jeszcze, czy wypełnię drugi pasek boczny. Na razie koloruję motyle a potem zdecyduję, co z nimi zrobię. Kiedyś długo zwlekałam z odblokowaniem pnącza a teraz bardzo lubię dokładać kolejne gałązki.

8. danusias23

danusias23 Książę forum

Trzymaj puder, będzie potrzebny do stałej misji w spółdzielni także cena nie spadnie tak szybko. Co innego z motylami, je trzeba sprzedawać póki jest na nie popyt 8)

9. konradowiec

konradowiec Młodszy ekspert

Witam u mnie Motylki po ok 75tyś x 320/ nie oddałem tylko sprzedałem/ =24 mln xD chyba nie żle ,pudru mam mało ale ceny też kuszą 92 tyś;).......oj kuszą puder już po130;)xD

Ostatnie edytowanie: 13 kwietnia 2018
    gretag i Frytka2012 lubią to.
  10. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

wiesz ja sprzedaję motyle po 106 tys :p więc nawet jakby to szkoda je wsadzać do fabryczek xD

tak wygląda mój targ aktualnie:

11. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki;)
    motylki na moim targu ( 6 ) 87800, puder 119 090, wieczorem byly drozsze:), kolorkow motyli brak
    ja czekam na BB, moze beda lepsze przeskoki;)
    milego dzionka:)

12. yen10

yen10 Naśladowca mistrzów

Chyba się namyśliłam na robienie eventu :D czekam na BB

jagódka133, gretag oraz niebo016 lubią to.
  13. fankaromka

fankaromka Wielki mistrz forum

a ja nie mam dylematu....robić nie robić,bo nie mogę ani oddać motyli,ani pudru,tylko motyl lata jak szalony......wszystko inne na farmie działa,nawet nie widać jakie nagrody są.....mam wolne

14. pomponiada

pomponiada Zaawansowany

też czekam na BB

a w między czasie sieję i zamiast mięty posiałam sałatę i podlałam ją wodą xD

15. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

xD, ja raz marchewke podlalam s.nawozem:sleepy:, uwazaj gdzie klikasz;)
    powstawialam modyle do oaz i czekam na BB, na targu motylki po 83 000, puder po 108 000,
    nawet nawoz po 0.10xD, dawno takiej ceny nie widzialam;)

16. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Ewent robię ale nie wiem kiedy zrobię, bo targ oszalał a ja razem z nim,
    motyle i pudry poleciały do bardzo potrzebujących farmerów,
    przyjdzie mi ruszyć na polowanie na kolorki.:pxD

17. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Ja się zastanawiam czy event robić czy nie? Profilaktycznie motyli miałam ponad 200 i wszystko wsadziłam do hodowli. Pudru też już chyba będę miała wystarczająco. Ale pnącze nie powala, tylko 15000 punktów. Czapki z głów dla farmera, który podlewa sałatę wodą. To się nazywa mieć gest!xDxDxD

<jagódka 133> zapraszam na mój targ: lśniący puder po 108 tys. SG, motyle po 75 tys. SG.

18. pretorianka

pretorianka Półbóstwo forum

Połaszczyłam się na farmarki....więc boki zrobiłam . :pI nie wiem po co..Tylko motyli się pozbyłam, bo miałam ciut ponad 800 sztuk. Hodowla tragedia. Poszło ok 400 SP i zero.Zero pazi , o wyższych nie wspominając. Nawet z kompletu granatowych wychodziły li i jedynie harmonie plus zwroty zwykłych jak oaza, rzadko bo rzadko, ale jednak okazała swoją " łaskawość":cry:xD

Zresztą zobaczcie sami..Niżej moje " osiągi" -.-

Poczekam na BB, ale mam złe przeczucia...-.-
    Normę kwękania eventowego chyba zaliczyłam tanecznym krokiem. No nie ? :cry:xDxD

19. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Dokładnie, kto mi odda 1 zmarnowanego motyla? Chętnie bym sprzedał na targu 78tyś SG to fajna cena.

20. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

A odświeżałeś? Mi po odświeżeniu pobiera 2 sztuki

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.