Opinie Ogród motyli i nowe misje stałe

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 11 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Dziękuję za informację 8)

Event strasznie żerny w motyle.
    Jak się wypełni prawy pasek, to zabraknie motyli do klonowania ( mam 560 i motylarnie pracują )
    Łatwiej jest mi zrealizować pasek lewy - potrzeba 80 pudru, a mam 454.

Gratki :)
    Na moim kole nie widać motyli :(

Edit:
    Testowo dałam 4 oazy motyle:

2. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Po analizie zysków i strat stwierdzam, że nagrody za zadania boczne nie są w 1/10 wart tego ile tam trzeba wrzucić pyłu i motyli.
    Dziękuję, ale robię tylko górne zadania.
    p.s.
    o co chodzi z tym wkładaniem 2 motyli do perfumerii jak wkładam cały czas 3...

leloszek373 i Azile lubią to.
  3. Anhedrea

Ponoć zmniejszono do 2 motyli, jednak w opisie perfumerii nadal jest 3:
    3 x motyl, 1 x karma dla motyli

Sprawdzę jak dojrzeją perfumerie.

4. krycu133

krycu133 Czeladnik forum

Mi też się udało upolować motyla z koła :D

5. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

a ja sprzedałam 300 motyli po 94 tys za szt :D teraz ceny spadły do 65 tys więc chwilowo przyczaję się i poczekam może ceny jeszcze raz skoczą

6. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Dzieki, ;) ale Ty tez masz ladnie z klonkow, gratki;)
    tez mnie zaskoczyl ten motylek:), przyda sie na pozniej;)
    narazie czekam na BB, ale tez na targu wesolo:)

7. niebo016

niebo016 Generał forum

Ja dalej nie wiem czy robić ten event czy nie :sleepy::sleepy::sleepy::sleepy::sleepy:? wydać 300 super paszy:cry: na tajemniczości z nagród i znów dostać to co już mam ?????????????-.--.--.-

gretag, Azile oraz olgs3 lubią to.
  8. Monika.M.

Monika.M. Czeladnik forum

Jeszcze nie wiem czy robię event. Na razie handluję motylami i pudrem. U mnie motyle po 60tys, puder wczoraj za ponad 200tys, dzis juz 130ty. Narzędzi zawsze mi brakuje.. ale wystarczyło na 12 perfumerii co uważam za mega sukces :D:inlove: Mam nadzieje że jeszcze zdążę sporo sprzedać w tej wysokiej cenie 8)

9. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Oj jak to dobrze, że nagród nie podrasowali bardziej, relaks na hamaku na całego :)

10. Azile

Azile Komandor forum

Ja tam spadłam z hamaku jak ceny na targu zobaczyłam, to założyłam w te pędy gumiaki, wsiadłam na traktor i poleciłam sprzedawać :D

11. Anneloes

Anneloes Koneser forum

Motyl gotycki za 0,10. Dziękuję ci Święty Mikołaju! :D:inlove:xD

12. wyjadaczmarchewek

wyjadaczmarchewek Stały bywalec

Jakiemuś wujkowi z Papui Nowej Gwinei nie wyszło :D nie zdążył :D ale nie dziwię się to daleko :D

13. JohnLock

JohnLock Hrabia forum

Zabezpieczyłem się na taki wypadek jakiś czas temu i tylko liczę jak sianko z motylków wpływa i wpływa.
    A z hamaka nawet nogi nie podniosę :p

14. Azile

Azile Komandor forum

No tak to się nazywa szczyt lenistwa;), nie to co ja biedna baba ze wsi, biegam po tym targu, komu motylka komu bo idę do domu, ale za to ja mam ekologiczne, z wolnego wybiegu a nie tam jakaś masowa produkcja xD;)

15. gosia2570

gosia2570 Czeladnik forum

Na razie postawiłam kilka motylarni,czekam na BB i się zobaczy czy robic zadania czy odpuścic.

gretag, magdusia668 oraz niebo016 lubią to.
  16. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Jak uważasz ale te ja np. te dwa kawałki tortu i wejściówki imprezowe sobie wzięłam :)

Resztę uzbieranych motyli raczej sprzedam. Ale póki co wystawiłam sobie kury i mam już od dłuższego czasu miśki.
    Motyle też. Pewnie jutro coś poklonuję i skorzystam z tych tortów.
    I odkryłam, że mam dwie czasówki nawet nie zaczęte... Arkę Noego i Zoo xD
    Chyba czas najwyższy się za nie zabrać, skoro jest okazja... i kury wystawiłam. :)

17. anna0089

anna0089 Książę forum

Ja też jeszcze nie podjęłam decyzji - robić nie robić oto jest pytanie-zwycięży pazerność czy kolorowanie ;)

18. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Na targu pustki w kolorusach... Chociaż jednego gotyka widziałam i jakby to powiedzieć... komuś nie doszła przesyłka od wujka:D

19. Anhedrea

Sprawdziłam, perfumeria pobiera 2 motyle.

Ostatnie edytowanie: 12 kwietnia 2018
  20. magdalenaz75

magdalenaz75 Hrabia forum

mi pobierała po 14.00 po 3 motyle

gretag i niebo016 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.