Opinie Ogród motyli i nowe misje stałe

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 11 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy,

Nad wiosenną łąką latają motyle, zwiewne niczym wróżki. Dołącz do ich kolorowego tańca, wyhoduj piękne kolorowe motyle i wygraj niesamowite nagrody!

ScreenHunter 122.png

Czwartek 12.04.2018, godz. 14:00

Wtorek 17.04.2018, godz. 14:00

UWAGA: wraz z eventem pojawią się dwie nowe stałe misje w spółdzielni:
    "Motyle zawody" oraz "Brokatowe przyjęcie".

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

2. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Pierwsza ?
    Robię event "wybiórczo" :), co wybiorę , to zrobię :)
    Pozdrowienia dla Wszystkich latających po łące z siatką na motyle:)

magdusia668 i Azile lubią to.
  3. danusias23

danusias23 Książę forum

O, nie nie, moja droga, dyskusja już od godziny wrze xD : https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/mini-eventy-temat-do-rozmów.10549/page-1722

Motyle będę kolorować, raczej w trakcie Baby Boom od piątku, bo za drogie są... no może skuszę się na małą próbę w trakcie szaleństwa z farmarkami :)

4. RWM41

RWM41 Ambasador forum

czekamy na BB - weekend napewno, a czy jutro krótki? Przydałby się. Jednodniowy event i jednodniowe misje - potem tylko targ

5. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Znalazłam u Anglików taką grafikę:

Wynika z niej, że faktycznie na boczne paski zużyjemy 80 szt. pudru i 320 motyli. Szkoda, wersja: odpowiednio - 30 i 120 szt. bardzo mi pasowała:D

6. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

W takim razie boki chyba odpuszczę.
    Zrobię bez entuzjazmu, tylko dla itemów, bo można je będzie postawić w mrocznym ogrodzie.

7. -jizik-

-jizik- Młodszy ekspert

Litości , nagrody bez szału .

niebo016 i gretag lubią to.
  8. danusias23

danusias23 Książę forum

Też myślę nad odpuszczeniem boków.... Puder teraz na targu po 109 tys, motyle 46 tys.

9. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

Motyli mam mało (trochę hodowałam - ale bez szału, nie ma nawet 300 szt.), pudru prawie wcale, kupować raczej nie będę (ceny bokserskie... Drogosz),
    czyli boki odpuszczę. Środek spróbuję, oczywiście poczekam na Baby Boom, chyba się nie skuszę na Farmarkowe szaleństwo...

10. donatka69

donatka69 Mistrz forum

A ja przeglądam FAQ po raz któryś i wciąż nie wiem o jakich niesamowitych nagrodach pisała TL_Mouse ;)
    Jak dla mnie są poniżej przeciętnych...
    Event pewnie zacznę robić a nad ukończeniem pomyslę w trakcie :)

11. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

nie robię... jestem rozczarowana nagrodami.... żadnych kolorowych zagród? nie chodzi mi o róże ale pomarańczowe czy chociaż czerwoną. Co z tego że jest SP jak trzeba wywalić jej kilka razy tyle aby zdobyć te X szt. Opchnę co tam mam i spokój. Może stawię coś do hodowli podczas BB żeby mieć co oddać do misji.

Powodzenia dla robiących event :) super przeskoków.

12. storczyk123

storczyk123 Ekspert forum

czas na motylowe zniwa na targu-;)) ceny juz ładnie skoczyły

13. danusias23

danusias23 Książę forum

No weź.... ;) coś tam i tak będziesz kolorować, bo będzie misja w spółdzielni. Mnie te nagrody też nie powalają, pnącze to już w ogóle kit (4 perfumy i skrzynka i co tam jeszcze???), no ale zobaczę, jakie tam kolorowańce się urodzą i cos tam oddam. Tych pasków bocznych nie robię, chyba, że będzie jak pisał Halny Ryś.

Ingrid przedłużona do 22ej :)

14. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

A ja tak liczyłam, że w nagrodach będą neonowe motyle.. To w takim razie myślę, że sobie odpuszczę.

Na BB (jak będzie) wykorzystam inne zwierzątka, na motylach się dorobimy ;) ale jak tak wszyscy będą sprzedawać motyle, to ceny polecą na łeb na szyję xD

15. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Trochę dużo towarów do bocznych pasków chcą, raczej je odpuszczę. Ale motyle z radością pokoloruję i spróbuję jakiś róż postawić :) Zagrody stoją na polu i produkują. Nagrody nie powalają, ale lubię kolorować nowe zwierzaki ;)

Przy okazji hodowania motyli do eventu można im wiosenną fotkę zrobić i powiesić tu ;)

16. szynszyla1989

szynszyla1989 Forumowy żółtodziób

czesc ;)
    W drzewie mądrości pakiet motyli bedzie mozliwy dopiero jutro czy ślepa jestem?
    I jeszcze jedno, czy tą całą fabrykę pudru można zrobić, czy jak?

Halo, prosze o odp ;)

Ostatnie edytowanie: 11 kwietnia 2018
    niebo016 i gretag lubią to.
  17. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Tym razem BP mało zarobi bo event hodowlany kiepski.
    Nagrody i pnącze.. śmieszne .
    Eventu jeśli nagrody się nie zmienią nie warto robić.
    Trochę zapoluję na targu o ile coś tam się pojawi .

18. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

I mam rozumieć, że od dopiero jutra do perfumerii wkładam 2 motyle? Bo dziś jeszcze jest 3. Czy to jakiś błąd?

19. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Na węgierskim forum w poradniku jest,że nadal potrzebne 3 motyle do fabryczki.

20. olgs3

olgs3 Chodząca legenda forum

Ewentu nie robie nie widze po co tyle towaru oddac.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.