ogród dendrologiczny

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika klara0910, 2 września 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. klara0910

klara0910 Mieszkaniec forum

Mam menażerię -ogrod dendrologiczny,ale nie wiem jak wsadzić do niego drzewa...

2. MOD_Kirito

MOD_Kirito Guest

Witaj,

Wpierw warto wyjaśnić że menażeria i ogród dendrologiczny to są dwa osobne budynki :). W menażerii możemy schować zagrody a właśnie w ogrodzie dendrologicznym drzewka. Jak postawisz budynek na planszy musisz na niego kliknąć, jak pojawi Ci się nowe okienko klikasz na + i dodajesz drzewka(jeśli mówimy o ogrodzie dendrologicznym). Na początku możesz ustawić tylko 4 drzewka, aby móc więcej dodać ich musisz ulepszyć budynek.

Zapraszam Cię do poradnika : Magazyn - Menażeria, Manufaktura i Ogród dendrologiczny(klikając na zielony napis zostaniesz przeniesiony do poradnika). Znajdziesz tam dokładny opis działania nowych budynków.

Czy mogę w czymś pomóc ?

3. klara0910

klara0910 Mieszkaniec forum

4. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

W takim razie i my dziękujemy. Pozdrawiam i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.