Opinie Ogień i siarka

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Czerwona, Oct 19, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kizi_mizi

kizi_mizi Zaawansowany

Skończyłam wczoraj nad ranem, nie sieję bo florków nie wypadło za wiele:cry:, wyraki mam:) a i perełek nazbierałam xD:p. Tak w grze bywa, że jak jedno nie wychodzi to w innym się układa.:)

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Event zakończony. Trochę ponad 75/75 zrobione i z ostatniej nagrody od Mefiego wypadły 2 floreny na osłodę. Zostało 17 badyli i 128 siarek. Dalej nie sieję, więc posiany upiorny bakłażan do ostatniego eventu w strefie pełni.

3. kamder

kamder Hrabia forum

Event udało się zakończyć dopiero dzisiaj :).
    To już drugi taki event z pojawiającymi się postaciami, gdzie nie dostałem żadnego florena. Nawet dostałem skrzynie bonusów z któregoś karmienia o_O.

4. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Pomimo, że podstawową część eventu zrobiłam wcześniej, to dalej siałam i dokarmiałam Mefiego.
    Odwdzięczył się i za ostatnie karmienia dał mi 2 sadzonki na wyspę, a z nich wyrósł mi mój pierwszy pielgrzan madagaskarski xxl oraz sosna Elliotta xxl. [​IMG] Jakarandy jeszcze nie mam (a mogła z tych sadzonek wyrosnąć), ale i tak się cieszę.:)

5. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

ponad program zrobiłam 25 gier i to był dobry pomysł warte pisania to: 3 x 2 floreny ,1 x tajemnicza zagroda z wyrakami ale wyskoczyły różowe papugi :) i 1 x skrzynka bonusów a z niej 100 % do stodoły na 24h więc opłacało się siać badyle ponad program :D z sadzonki pielgrzan xxl :)

6. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

Ja się cieszę , że udało mi się zrobić cały event, bo byłam poza domem i sami wiecie jak działa farma na telefonie.
    Mietka bardzo chciała prezenty z kalendarza, to wchodziłam rano żeby je zgarnąć i posiać eventówkę i później wieczorem . Także bardzo się cieszę, że udało mi się skończyć cały :)

7. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Event dawno zakończony, za opinie dziękuję, temat zamykam i archiwizuję.

krasnoludek10 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.