Opinie Ogień i siarka

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 19 października 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kizi_mizi

kizi_mizi Zaawansowany

Skończyłam wczoraj nad ranem, nie sieję bo florków nie wypadło za wiele:cry:, wyraki mam:) a i perełek nazbierałam xD:p. Tak w grze bywa, że jak jedno nie wychodzi to w innym się układa.:)

AngelGina, krasnoludek10 oraz agniecha$ lubią to.
  2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Event zakończony. Trochę ponad 75/75 zrobione i z ostatniej nagrody od Mefiego wypadły 2 floreny na osłodę. Zostało 17 badyli i 128 siarek. Dalej nie sieję, więc posiany upiorny bakłażan do ostatniego eventu w strefie pełni.

3. kamder

kamder Hrabia forum

Event udało się zakończyć dopiero dzisiaj :).
    To już drugi taki event z pojawiającymi się postaciami, gdzie nie dostałem żadnego florena. Nawet dostałem skrzynie bonusów z któregoś karmienia o_O.

4. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Pomimo, że podstawową część eventu zrobiłam wcześniej, to dalej siałam i dokarmiałam Mefiego.
    Odwdzięczył się i za ostatnie karmienia dał mi 2 sadzonki na wyspę, a z nich wyrósł mi mój pierwszy pielgrzan madagaskarski xxl oraz sosna Elliotta xxl. [​IMG] Jakarandy jeszcze nie mam (a mogła z tych sadzonek wyrosnąć), ale i tak się cieszę.:)

5. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

ponad program zrobiłam 25 gier i to był dobry pomysł warte pisania to: 3 x 2 floreny ,1 x tajemnicza zagroda z wyrakami ale wyskoczyły różowe papugi :) i 1 x skrzynka bonusów a z niej 100 % do stodoły na 24h więc opłacało się siać badyle ponad program :D z sadzonki pielgrzan xxl :)

6. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

Ja się cieszę , że udało mi się zrobić cały event, bo byłam poza domem i sami wiecie jak działa farma na telefonie.
    Mietka bardzo chciała prezenty z kalendarza, to wchodziłam rano żeby je zgarnąć i posiać eventówkę i później wieczorem . Także bardzo się cieszę, że udało mi się skończyć cały :)

7. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Event dawno zakończony, za opinie dziękuję, temat zamykam i archiwizuję.

krasnoludek10 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.