Ogłoszenie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bilonge, 3 marca 2021.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Witam
    Dlaczego na naszym forum zamieszczono ogłoszenie, że event rozpocznie się z opoźnieniem po godzinie 14 a na innym forach nawet godzinę przed 14? Gracze mieli czas żeby nie ruszać niczego, nie kręcić kołem, itd.

Ostatnie edytowanie: 3 marca 2021
  2. tess53

tess53 Zaawansowany

Witam.U mnie nawet nie wyswietla sie wiadomosc z opoznieniem.Jest 16.48 i nadal nic nowego ;(

3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Przyczyna jest niezmienna - mamy również inne zajęcia i nie zawsze możemy zareagować na informacje tak szybko, jakbyście tego oczekiwali.
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

Zajrzyj >TUTAJ<

nuka20 lubi to.
  4. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Tak, mam. Kto mi zwróci utracone dobra w grze z powodu Waszej nieobecności?

5. BA_Czerwona

Rozumiem Twoje zdenerwowanie, ale musisz zrozumieć, że nasza obecność tutaj nigdy nie była i nie będzie miała wymiaru 24/7. Jesteśmy tu, kiedy pozwalają nam na to inne obowiązki. Ponadto zawsze mogą pojawić się problemy techniczne na początku eventu, co zdarzało się niestety już nie raz. Dlatego zanim przystąpisz do eventu, warto sprawdzić choćby Newsy czy zegar eventowy.

nuka20 lubi to.
  6. antonina-farmerska

antonina-farmerska Chodząca legenda forum

Przecież nikt nie wymaga ,żebyście pracowali 24/7 .Według mnie bardziej chodzi o to ,żeby choć jedna osoba w ekipie była przed eventem dostępna dla graczy ,właśnie z takiego powodu jak choćby dziś ,żeby zamieścić ogłoszenie które pojawiło się przed 13 czasu środkowoeuropejskiego na innych forach. Czy to naprawdę tak dużo ? A skoro niikt w ekipie nie ma na to czasu ,to może już jest ten moment ,żeby pożegnać mundurek

7. Bilonge

Bilonge Cesarz forum

Ja też dużo rzeczy jestem w stanie zrozumieć ale jeśli powtarza się to notorycznie bo niestety taka jest prawda to nie tędy droga. Wszyscy potrafili zamieścić OO tylko nie Wy. Powtórzę, nie jest to pierwszy raz. Poza tym jest takie powiedzenie jeśli praca przeszkadza w życiu osobistym to zmień pracę. Nikt z nas nie jest przyspawany do stołka. Więcej z koniem nie zamierzam się kopać

8. BA_Czerwona

Zajrzyj na wszystkie fora, sprawdź kiedy pojawiają się ogłoszenia. Nie tylko to jedno. Są Ekipy mniej i bardziej liczne, są mniej i bardziej dyspozycyjne, ale każdy stara się dawać ogłoszenia najszybciej jak się da.
    Niestety nie wiem jaką pracę mam zmienić. Tą, za którą mi płacą lubię, no i mi płacą, a ciężko żyć z pustym brzuszkiem.
    Moja rezygnacja z FA może i kiedyś się zdarzy, ale na razie chyba nie rozwiąże problemu. Jeśli jest nas na tyle mało, żeby nikt nie był dostępny teraz, po naszym odejściu będzie chyba jeszcze mniejsza szansa na szybką reakcję.
    Czy mam rozumieć, że chcesz zamknięcia dyskusji?

nuka20 lubi to.
  9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Autor nie kontynuował tematu, dalszych pytań nie ma więc zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.