Ogłoszenie Ogólne

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika QQRYQ333, 5 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

Proszę Mi wytłumaczyć na "chłopa " o co w tym cytacie chodzi bo czytam i czytam ten fragment i nie kumam :cry:

malinarp i 666kobieta lubią to.
  2. {Monia}

{Monia} Fanatyk forum

Chyba o to, że szukają sposobu na zdobycie tylu gwiazdek ile jest potrzebne do odblokowania wszystkich run.

SMOD_Wadera* i malinarp lubią to.
  3. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

QQRYQ333, jak mówi Oficjalne Ogłoszenie twórcy gry postanowili wycofać gwiazdki z misji eventowych, mając jednak na uwadze nowych Graczy lub Graczy na niskich poziomach, którzy mają małą ilość gwiazdek, twórcy gry szukają sposobu umożliwiającego tym Graczom zdobycie gwiazdek potrzebnych do odblokowania run na Drzewie Mądrości. Jak na razie więcej informacji w tym temacie nie mamy, gdy otrzymamy jakieś nowe informacje, zostaną one zamieszczone w OO. :)

Czy masz tutaj jeszcze jakieś pytania? :)

{Monia}, dziękuję za pomoc :)

4. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Ja tu nie widzę żadnego problemu ze sposobem.
    Należy przy zakładaniu konta dać pakiet startowy z gwiazdkami w ilości wystarczającej na odblokowanie wszystkich run.
    To samo można zastosować do bananów i szanse będą wyrównane.
    Dokąd zmierzają poczynania pana V. ?

Kasialka i malinarp lubią to.
  5. QQRYQ333

QQRYQ333 Hrabia forum

MOD_Wadera aż taki gamoń to nie jestem i to co piszesz to Ja to wiem xD
    Proponuję poczekać w takim razie aż się sytuacja rozwinie xD - normalnie współczuję Wam moderatorom chwili w której to Pan V. znajdzie sposób na gwiazdki dla młodzieży xD (stawiam na balon gwieździsty - oczywiście jako ME:p)
    Złóżcie na ręce Pana Wojchilli petycję (odnośnie gwiazdek )od polskich graczy która to jako CM przekaże Panu V. że jak nowi gracze mają za mało gwiazdek to niech wezmą się za granie

Proponuję zamknąć wątek

6. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Pan Varun znajdzie sposób na gwiazdki. Wymyśli nowe zwierze hodowlane dające gwiazdki i kasę dla BP

Mariolka7214 lubi to.
  7. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

W związku z powyższym temat zamykam :)

Jeżeli macie jakieś pomysły na zmiany lub ulepszenia w grze, zachęcam do podzielenia się nimi z Graczami w tym dziale: Zbiór aktualizacji i pomysłów :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.