ogłoszenie na portalu BP

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika WF-nieOFICJALNI, 12 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. WF-nieOFICJALNI

WF-nieOFICJALNI Okazjonalny autor

Pewnie każdy jest ciekaw, dlaczego pojawiło się ogłoszenie na portalu BP , że szukają CM na polskę. Czy Wojchilla odchodzi ?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Jak sama napisałaś ogłoszenie pojawiło się na portalu BP,a więc dalszych informacji musisz szukać właśnie tam.My niestety nie posiadamy żadnych informacji w tej sprawie do przekazania.Jeśli nastąpią jakieś zmiany w ekipie zajmującej się polską społecznością (odejścia,awanse,nowe osoby) to na pewno pojawi się na forum stosowne oficjalne ogłoszenie i naniesione zostaną zmiany w strukturze ekipy.
    Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. WF-nieOFICJALNI

Na portalu BP jest tylko ogłoszenie. Skoro forum Farmeramy gdzie Wojchilla jest ICM-em i osobą nadzorującą polską Ekipę FA, nie jest władne udzilić mi odpowiedzi czy nastąpi jakaś zmiana na tym stanowisku, to proszę dokłanie mnie pokierować, gdzie konkretnie szukać dalszych informacji w tej sprawie?

4. SMOD_Atena

Ależ napisałam przecież wyżej,ale powtórzę jeszcze raz.Na chwilę obecną nie posiadamy żadnych informacji w tej sprawie do przekazania. Jeśli nastąpią jakieś zmiany w ekipie zajmującej się polską społecznością (odejścia,awanse,nowe osoby) to na pewno pojawi się na forum stosowne oficjalne ogłoszenie i naniesione zostaną zmiany w strukturze ekipy.Nie możemy zamieścić informacji o zmianach,które jeszcze nie nastąpiły.Jeśli bardzo niecierpliwisz się i już chciałabyś wiedzieć dlaczego BP zamieścił takie ogłoszenie na swoim portalu,to zapraszam do wysłania takiego zapytania do centrali BP,adres znajdziesz w zakładce Impressum pod ramką gry.

5. WF-nieOFICJALNI

Ja informacji oczekuje od polskiego forum i napisanych w języku polskim. Jeśli coś jest na rzeczy to znaczy, że według Waszych zasad do kogo teraz mamy (jako gracze) pisać ewentualne skargi na polską ekipę , gdyby ktoś takie miał?

6. SMOD_Atena

Na dzień dzisiejszy aktualna struktura ekipy jest tutaj,zapraszam : >>>Struktura ekipy<<<
    Jeśli nastąpią jakieś zmiany w ekipie zajmującej się polską społecznością (odejścia,awanse,nowe osoby) to na pewno pojawi się na forum stosowne oficjalne ogłoszenie i naniesione zostaną zmiany w strukturze ekipy.

7. WF-nieOFICJALNI

Odpowiedzi z twojej srony padają , ale bynajmniej nie na zadane pytanie i prosze o odpowiedź TL_Mouse lub Wojchilla.

Ostatnie edytowanie: 13 marca 2015
  8. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

WF-nieOFICJALNI skargi, które ma rozpatrywać ICM zostają przekazane do ICM- tak było, jest i będzie, niezależnie od tego, czy ICM jest zdrowy/chory/na urlopie każda ze skarg zostaje przekazane do mojego przełożonego, czy też do osoby, która podczas nieobecności ICM opiekuje się polską ekipą FA.
    SMOD_Atena napisała, że intrygujących Cię informacji najlepiej zasięgnąć u źródła - podała jak kontaktować się z Centralą, a ja nie będę wypowiadać się w temacie (potwierdzać, czy też zaprzeczać temu co napisałaś), gdyż nikt mnie do tego nie upoważnił.
    Aktualna strukturę polskiej ekipy FA znajdziesz >>TU<<
    Jeśli będą jakiekolwiek zmiany zapewniam, że jak zawsze w takich sytuacjach ukaże się odpowiednia informacja, która będzie dostępna dla Graczy na forum.
    Życzę miłego dnia :)

9. litkajestem

litkajestem Moguł forum

dobry pomimo ze 13
    skoro juz tu doszlam, to pozwole sobie zapytac o dokladny adres, gdzie mozna pisac skargi, bo ten na Hamburg to jakas sciema i to straszna, wychodzi na to, ze nie mamy poprawnego adresu i jeszcze jedno, skad mam wiedziec, czy przypuscmy moja skarga, jezeli takowa zloze dotarla?

nie ma powodu do tego, napisalam " przypuscimy" a TL Mouse dokladnie wie o co mi chodzi:)
    chcialabym tylko znac poprawny adres, niekoniecznie dla mnie

posty połączyłam, gdyż dzieląca je wypowiedz została usunięta

TL_Mouse

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 marca 2015
    WF-nieOFICJALNI lubi to.
  10. WF-nieOFICJALNI

Również dziękuję bardzo za odpowiedź. Gdyby nic nie było na rzeczy dostała bym odpowiedź , że nic się nie zmieniło. Skoro tak to ujęłaś to dla mnie jest to potwierdzenie, iż Wojchilli nie ma bądź jest na wypowiedzeniu. Jednak jest coś co dalej budzi kontrowersje. Piszesz, że nawet jeśli by nie było Wojchilli (choroba, wypowiedzenie) to zawsze go ktoś zastępuję. Obawiam się , że to nie jest osoba, która zna język polski, czyli to takie pisanie dla pisania i nie zmienia się nic. Oby nowy ICM zabrał się za porządki bo przydała by się nuta świeżości na forum i bardziej profesjonalne podejście do graczy i ich problemów.

yvonnege_ i litkajestem lubią to.
  11. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

WF-nieOFICJALNI post usunęłam, gdyż jest offtopem.
    litkajestem adres korespondencyjny znajdziesz w Impressum gry:)

Rozumiem, że wszystko zostało wyjaśnione, więc kłódeczkę mogę powiesić?

EDIT:
    WF-nieOFICJALNI ale ja bardzo proszę o czytanie ze zrozumieniem, ja nigdzie nie użyłam słowa wypowiedzenie, a to co robisz to dopisywanie sobie historii do moich słow, raz jeszcze życzę miłego dnia :)

12. litkajestem

litkajestem Moguł forum

yhy mozna bo tego sie wlasnie spodziewalam
    pozdrawiam i to by bylo na tyle

13. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękuję, zamykam,
    Życzę miłego weekendu:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.