Oficjalne nazwy Itemów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Koala2006, 4 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Koala2006

Koala2006 Okazjonalny autor

Witam serdecznie
    odnosząc sie zadanego pytania przez gracza o item dający złote banany nie jest poprawne podawanie innej nazwy jak jej oficjalna. Oficjalna nazwa jest wyświetlana po kliknięciu na jej grafikę. Inna nazwa wprowadza zamieszanie dla nowych graczy taka pseudo dwu-nazwa jest wynikiem podania w tabelach podwójnej ilości tego samego itemu CYTAT " Item znany również pod nazwą Kociana Jones"
    Podana nazwa powinna zostać zdjęta z tabeli itemów pod litera K z nazwą Kociana Jonesa a pozostać poprawna i oficjalna nazwa jaką jest W poszukiwaniu zaginionego banana .

2. monia1125

monia1125 Hrabia forum

A to nie wynika z tego ze są dwa prawie takie same itemy - w sensie tak samo wyglądają i oba dają ZB? Jeden był chyba do wygrania w dożynkach 2013 (lub wcześniej) a potem item o tym samym wyglądzie można było kupić za floreny (miał inny czas i dawał inne PD, oraz właśnie różni je nazwa)?

3. Koala2006

Koala2006 Okazjonalny autor

Posiadam dwa itemy i wiem jaka jest ich nazwa nie mówił bym o czyms czego nie znam i czego nie mam pozdrawiam

Myśle ze odpowiedz jest wyczerpująca wiec zamykamy temat pozdrawiam

Posty na forum łączymy poprzez opcję "Edytuj"
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

MOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 4 stycznia 2015
  4. monia1125

monia1125 Hrabia forum

Ach ok. Ja nie mam tych itemów (a szkoda). Skojarzyłam tylko że była jakaś dziwna sytuacja z tą nazwą. ;)
    W każdym razie już nic nie mówię..Pozdrawiam
    I jak napisałeś temat pod kluczyk ;)

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

monia1125,dziękuję za pomoc.
    A skoro można to pozdrawiając-zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.