oferty na targu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .wiktor100., 13 kwietnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .wiktor100.

.wiktor100. Czeladnik forum

Witam!

Chciałabym się dowiedzieć: ile ofert towaru (np.:jabłek) mogę wystawić na targu? Czy można wystawić 108 stron z tym samym towarem (jeden gracz)? Czy może jest to jakiś przekręt? W razie czego mogę podać nr targu i nazwę gracza, ale screena nie umiem wstawić.

2. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

U mnie to samo - jeden gracz sprzedaje każdy towar. Nawet przy moich ofertach widnieje jego nazwa.

.wiktor100. lubi to.
  3. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

u mnie to samo, wystawiony różny towar na tego samego gracza w wszystkich ofertach o_O

.wiktor100. lubi to.
  4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

.wiktor100., na temat targu informacje znajdziesz w tym poradniku: Targ :)
    Domyślam się że gracz o którym piszesz to "otto_0 WHERE", jest to błąd który pojawił się w grze, więcej informacji na ten temat znajdziesz w tym wątku: ..::klik::.. :)

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania?

tkoivusaari001 lubi to.
  5. .wiktor100.

.wiktor100. Czeladnik forum

Wiem, gdzie znajdę informacje o targu (jestem na 94 lvl). I nie o to dopytywałam. Chodziło mi o niejakiego otto_0 WHERE userID = '352(?), który zdominował cały mój targ, we wszystkich kategoriach. W oficjalnym OO nie ma słowa o błędach na targu, tylko o sówkach i zaproszeniach (jeszcze umiem czytać ze zrozumieniem) :) A podany przez Ciebie wątek przeczytałam po utworzeniu mojego tematu. Proszę, podajcie OO dotyczące targu, bo inni także będą tworzyć wątki w tej sprawie. W ten sposób, wszystko będzie czytelne i nie będziecie zasypywani zdublowanym tematem.

Dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam, a temat można zamknąć :)

janekkostuchna lubi to.
  6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

.wiktor100., podajemy takie informacje jakie przychodzą do nas z Centrali. Jak już pisałam w wątku do którego Cię skierowałam, błędy o które pytasz są znane, programiści nad nimi pracują ;)

Również serdecznie pozdrawiam, skoro można temat zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.