Oferta specjalna dla Ciebie - brak bonusów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Kuzyneczka1, 26 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kuzyneczka1

Kuzyneczka1 Czeladnik forum

Czy korzystając teraz z tańszych pakietów florenów i jednocześnie z Oferty specjalnej dla Ciebie (w moim przypadku 1500 florenów), powinnam dostać te bonusy, które gwarantuje "oferta specjalna..."? Bo kupiłam, floreny dopisało, a tych bonusów nie. A oferta specjalna w okienku zmieniła się na następną, czyli 3300 florenów?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Kuzyneczka1, domyślam się że zakupiłaś ten pakiet: ..::klik::.. :)
    Jeżeli tak, to powinnaś dostać bonusy. Napisz proszę do Pomocy Technicznej, ponieważ z pozycji forum nie jestem w stanie powiedzieć co się stało, nie mam do tego narzędzi. Pamiętaj aby jasno opisać problem, oraz aby wiadomość miała minimum 140 znaków. Tutaj poradnik dotyczący Pomocy Technicznej. :)

Czy masz jeszcze jakieś pytania?

3. Kuzyneczka1

Kuzyneczka1 Czeladnik forum

Dzięki za odpowiedź. Do PT pisałam, zanim napisałam na forum. Zostałam odesłana do problemów z płatnością, chociaż ja uważam, że brak bonusów to nie problem z płatnością.
    Więcej pytań nie mam, powyższa odpowiedź zupełnie mnie satysfakcjonuje :) Pozdrawiam.

4. Zamykam i miłej gry życzę :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.