Oferta nowożniwowa

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Old_Cortes, 21 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Old_Cortes

Old_Cortes Czeladnik forum

Witam proszę o więcej informacji o tej ofercie a raczej co w niej dokładnie jest . Pomocnik tzn kombajn,siewnik itd ?

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj:) Oferta, którą masz, to oferta indywidualna. Widzę, że również taką mam, chociaż nie jestem pewna, czy zawartość naszych ofert jest identyczna. Jej szczegóły można sprawdzić wchodząc do galerii handlowej i wyszukując tę ofertę:

oferta2.PNG

Potem klikasz przycisk z "i" przy ofercie i zobaczysz zawartość:
    oferta3.PNG
    U mnie jest tak jak widać powyżej - w ofercie mam wszystkich pomocników (komplet). Analogicznie postępując sprawdź to proszę u siebie.

Czy masz jeszcze pytania?

3. LUCERITO11

LUCERITO11 Koneser forum

Pomocnik w żniwach na miesiąc
    100 x supernawóz
    100 x supernawóz Zosi
    25 florenów -U mnie jest tak.

4. Old_Cortes

Old_Cortes Czeladnik forum

tu jest : 100 super nawozu,100 super nawozu Zosi, wszyscy pomocnicy 720 h

5. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Old_Cortes, w związku ze złamaniem Ogólnych Warunków Handlowych w punkcie:
    "9.3.2 Użytkownik zobowiązuje się do utrzymywania w ścisłej tajemnicy w odniesieniu do osób trzecich niepublicznych informacji o Koncie i danych dostępowych (dane do logowania, hasła, ID Konta itd.). Zobowiązanie utrzymania tajemnicy odnosi się także do przyjaciół, znajomych, członków rodziny i innych graczy (np. członków klanu) lub innych Użytkowników serwisu."
    otrzymujesz punkty karne oraz blokadę konta.

Twój post łamiący OWH usunęłam.

W związku z blokadą nie masz możliwości kontynuowania rozmowy w tym temacie, wobec czego wątek zamykam. Jeśli chodzi o zawartość pakietu - widzę, że masz identyczny jak pokazywałam, czyli też w pakiecie są wszyscy pomocnicy.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.