Odzyskanie starego konta

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Argiel, 30 maja 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Argiel

Argiel Forumowy żółtodziób

Jak w temacie w Farmerame grałem dość spory czas temu kończąc grę coś ok 40 poziomu. Jak by nie patrzeć kosztowało mnie to dość sporo pracy. Nie mniej jednak nie mogę przypomnieć sobie adresu e-mail na którym zakładałem owe konto (e-mail w celu odzyskania hasła). Czy istnieje jakakolwiek inna możliwość pomocy w odzyskaniu go? Pamiętam tylko nazwę użytkownika.

PS: Mogłem pomylić działa :/ Jeżeli tak się stało przepraszam.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie gwarantuję, że uda się odzyskać konto ponieważ adres e-mail powiązany z kontem w grze jest wymagany do weryfikacji właściciela konta, ale napisz proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej, tam się okaże jak można Tobie pomóc. Tutaj znajdziesz poradnik, jak skontaktować się z PT :>>>klik<<<.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Argiel

Argiel Forumowy żółtodziób

Wychodzi na to, że nie :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.