odzysk hasła do konta

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ewaganc, 20 kwietnia 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ewaganc

ewaganc Forumowy żółtodziób

zmieniłam hasło do konta farmeramy żeby mi wnuczka nie "bałaganiła" i oczywiście ( skleroza) nie zapisałam. Przecież to takie proste i zapamiętam. Nie zapamiętałam....
    Chodzi mi o moje konto z poziomem 234 na którym pracowałam w pocie czoła od 2010 lub 2011roku. Żeby napisać do PT to muszę zalogować się na swoje konto, czego nie mogę zrobić bo nie mam aktualnego hasła. Założyłam więc to konto żeby mieć możliwość kontaktu z PT. Opisałam całą sytuację, prosiłam o pomoc w odzyskaniu hasła i przesłanie informacji na adres e-mail przypisany do konta. Od 2 dni czekam na jakąś informację i cisza. Czy jest jakiś kontakt do PT oprócz tego z konta farmeramy?

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Po pierwsze - nie stresuj się, bo to tylko skomplikuje sprawę:)
    Napisałaś do Pomocy technicznej z konta ewaganc i w ogóle nie masz odpowiedzi? Powinnaś dostać odpowiedź zarówno na adres mailowy przypisany do konta ewaganc, jak też na dodatkowy adres mailowy, który podałaś w treści wiadomości (mail "starego" konta). Sprawdź proszę oba maile. Odpowiedź od PT mogła trafić do jakiegoś podfolderu poczty mailowej - spam, oferty, powiadomienia. Sprawdź to proszę.

Czy wiadomość udało Ci się znaleźć?

Skontaktować z PT można się ze strony gry i to zrobiłaś. Nie ma innych możliwości. Przy okazji przypominam, że Regulamin gry zabrania udostępniania haseł do niej osobom trzecim, w tym również rodzinie.

3. Kgysta

Kgysta Mistrz forum

jeżeli na koncie był potwierdzony email to myślę że wystarczy zastosować procedurę odzyskiwania hasła

4. BA_Marion

Kgysta, z pewnością Graczka otrzymała od PT takie wskazówki i chcę się upewnić, że do nich dotarła. Inaczej będzie też miała problem z dotarciem do wiadomości systemowej dotyczącej zmiany hasła.

ewaganc, czy udało się znaleźć wiadomości od PT?

5. ewaganc

ewaganc Forumowy żółtodziób

Dopiero wróciłam, przeczytałam i w spamie dostałam wiadomość o możliwościach odzysku hasła. Przez stres nie pomyślałam logicznie. Ale juz po problemie. Hasło zmienione, zapisane.
    Dzięki za pomoc. Proszę zamknąć temat.

6. BA_Marion

Cieszę się, że już wszystko w porządku :)
    W takim razie zamykam temat.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.