Opinie Odyseja Helgrid

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 24 czerwca 2026 o 09:02.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Farma_Piotra

Farma_Piotra Analityk forum

Mi brak tylko biednych TAMBURYNÓW, reszta zaliczone.

Ostatnie edytowanie: 26 czerwca 2026 o 18:01
    hiacynta lubi to.
  2. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Farma_Piotra zauważ ,że nic nie mówię ale palce ciągną do klawiatury:oops:

hiacynta lubi to.
  3. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Brakuje mi 17 kluczy żeby dostać się na 2 piętro, wypstrykałam się z SN i nie mogę wysiać krokusa. Nie wiem czemu ale z 1s. nie leci 100% wypadajek, czy tak powinno być? jakoś do tej pory nie zwróciłam na to uwagę. Balony mam wystrzelane wszystkie, niektóre z wielkim trudem, były momenty, że chciałam zrezygnować. A Piccola nie odebrałam, bo brakuje mi 9 szt. jedwabiu, czekam na pełnię. Event długi więc z pewnością da się radę zrobić:p

tereska1108 i Sookie lubią to.
  4. Karakuliambro

Karakuliambro Książę forum

Jedwab robi się na farmie nie w strefie pełni.

bogusiania, hiacynta oraz Sookie lubią to.
  5. hiacynta

hiacynta Chodząca legenda forum

Żartujesz?xD Chcesz powiedzieć, że ze mnie taki totalny bałwan, no nie alem się uśmiała. Lecę ustawić warsztaciki. Dzięki;)xD

Karakuliambro i kalinamala lubią to.
  6. Karakuliambro

Karakuliambro Książę forum

Niczego takiego nawet nie sugerowałam.
    Jednej zdarzy się zapomnieć gdzie produkuje się jedwab, a inna zabłądzi w lochach i nie wie jak iść dalej.
    Z minigierkami nie mam już problemu. Ale łażenie po lochach i trafianie tam skąd się wyszło a nie tam, gdzie się chciało zajść, to trzeba mieć specjalny talent.
    Poprzednich ewentów z lochami nie robiłam, bo nie grałam ponad 2 lata. Ten jest pierwszy dla mnie. I nie powiem, że mi się podoba.

Ostatnie edytowanie: 26 czerwca 2026 o 19:24
    kalinamala, aleksandra oraz bogusiania lubią to.
  7. tixwiktor

tixwiktor Aktywny autor

czytam opis i nie widze co jest potrzebne z pełni ?

8. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Tamburyny z fabryki tych gargamelów... znaczy się gargulców :p

9. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

vanielfra, Sookie - wyciągnęłam jednak toporek z walizki (spakowany był już na wakacje) i cos tam usunęłam, coś pociachałam.
    Dziękuję za przeniesienie dyskusji o grach w inne miejsce :)

Event skończyłam. Momentami moja cierpliwość była mocno napięta, bo w pracy, to ciężko spokojnie czekać na odpowiednie baloniki. Ale jakoś poszło. Poszło też dużo SN i SNZ. :p