Opinie Odyseja Helgrid

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 24 czerwca 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. IZABELA2504

IZABELA2504 Zaawansowany

Mój przedszkolak nazywa Helgrid "pingwinem" i za nic nie daje się przekonać, że to gęś w przebraniu xD Pół dnia słyszę "mama tupta pingwinem"

2. klopsikowa1

klopsikowa1 Okazjonalny autor

Ufffff, zdobyłam jakimś cudem obydwa pnącza, moooooże jeszcze zdobędę kilka nagród które zostawiłam, bo nie miałam cierpliwości. Masakra. No ale mam!

morelowesady i nikolabln lubią to.
  3. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Wyjątkowy talent

miałem 850 wejściówek na koło, poczekałem na koniec kumulacji i dało 11x 100% i 3x 200, oraz mnóstwo +1. Jedno zwykłe pole 2x2 daje 122 badyla, a baobab 83 SN. Mam też zapas kuponów na kombajn do końca roku. Na noc sieję szarłat na małych z SN, mam 2500 szt

nikolabln i bogusiania lubią to.
  4. bogusiania

bogusiania Hrabia forum

[​IMG] Ufff, od kilku dni cieszę się z tej wiadomości. Ale co się naszukałam tych 2 nie otwartych skrzynek, to tylko Helgrid wie. Uparłam się i 5 razy chodziłam tam i z powrotem na 1 piętrze. A one były na 2 eh. Na szczęście szybko tam je znalazłam. Cóż, chyba mój sokoli wzrok zaczyna powoli szwankować :( [​IMG] Odkryte skrzynki nie wszystkie znikają, tylko widać, że są otwarte :) Powodzenia dla jeszcze wędrujących w poszukiwaniu ukrytych skarbów :)

5. zdzislaw197

zdzislaw197 Czeladnik forum

co za złośliwiec wymyślił prawy górny róg
    to już nie jest zabawa - to katorga !!!
    ostatnia próba

6. Karakuliambro

Karakuliambro Książę forum

One nie znikają po otwarciu z planszy tylko z mapki. Jak spojrzysz teraz na mapkę, nie uświadczysz na niej ani jednej skrzynki. Zniknęły z mapki, bo wszystkie je otworzyłaś. Zaoszczędziłabyś sobie czasu i trudu, gdybyś zlokalizowała je wcześniej na mapce, a potem jak po sznureczku do celu.
    Ale przy okazji poznałaś dobrze lochy.
    Możesz teraz zostać przewodniczką wycieczek po tych lochach.

7. Mobilis_A075

Mobilis_A075 Wyjątkowy talent

badyl już jest, teraz wypadajki. Na szczęście szarłat u mnie rośnie 1,5h to pójdzie moment, spłukałem się z 20 tyś szarłatu żeby zdobyć 25% szybszy wzrost, ale 11x 100% jeszcze ważne i małe pole daje 26 szarłatu, to odbiję, gorzej z SN będzie, ale dwa baobaby dadzą 112 SN dzis. Wziąłem też 1000x większa szansa na drewniany młot, zobaczymy czy wpadnie jakiś

8. kett955

kett955 Analityk forum

skończyłam i ja, gratulacje dla tych co skończyli i powodzenia dla tych, którzy jeszcze walczą z eventem

9. bunny132

bunny132 Komandor forum

u mnie też wreszcie koniec :inlove:xD

10. CHUDYJUREK

CHUDYJUREK Ambasador forum

ja 1 pnącze zdobyłem i chodzę na kolejnym poziomie obecnie

11. Kala

Kala Stary wyjadacz

Koniec :) strasznie się to ciągnęło, nie pomagało błądzenie w lochach xD

12. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

szukam ostatniego rubina za chiny nie moge go znalezc chyba sie poddam

13. zletrafileskotku

zletrafileskotku Nadzorca forum

Na mapie musisz mieć " ikonkę " rubinu przy drzwiach to znaczy że jest w tej komnacie - chyba że nie wiesz jak tam zawędrować?
    Mnie zablokowała wypadajka- sieję szarłat z resztki Sn

14. kudlaty147

kudlaty147 Chodząca legenda forum

o ile pamietam na drugim poziomie byl w lewym dolnym rogu