Opinie Odyseja Helgrid

Discussion in 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' started by Eviana, Jun 24, 2026 at 9:02 AM.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Hejka

Jak nigdy mam problem. Gdzie znajdę jeden kryształ ŁEZKA i 3 czerwone kryształki. Przeszłam wszystko i wszystko mam otwarte, ta roslina potforek nan na 14 polu i i pisze mi na nim Reward Collected. ale odebralam jedną szkrzynie a druga jest szara. Chodze po pierwszym i drugim pietrze i nic nie znajduje a skrzynie pootwierane zaraz po rozegranych mini grach. Wszystkie odebrane. Eh co to jest

2. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

3 Rubiny są w komnacie 44 na II piętrze. Jeśli się nie mylę to szukasz Szafiru, znajdziesz w komnacie 3 i 14.

3. klonek68

klonek68 Generał forum

Już 3 dzień z rzędu temperatura wyłącza mi internet :cry: gra możliwa tylko w nocy i rano jak jest chłodniej ...coraz słabiej widzę ten event8)

4. -mala159-

Event jest do 8 lipca, dużo czasu jeszcze , dasz radę :)

5. klopsikowa1

klopsikowa1 Okazjonalny autor

Ja już tracę cierpliwość. Utknęłam w drugiej komnacie i ani rusz. Strzelam, strzelam, mało mi palec nie odpadnie, zostawiam, strzelam wolniej - nic. Może to wina sprzętu, że za wolny - nie mam pojęcia... Zła jestem, bo naprodukowałam zielska ile trzeba, i nic do przodu.

6. -mala159-

druga komnata jest w sumie prosta do przejścia, strzelaj od końca, później w nie których komnatach jest trudniej przejść. Duzo cierpliwości trzeba aby zestrzelić balony.
    Najważniejsze nie poddawać się.

7. .julita22.

.julita22. Forumowy żółtodziób

skad wziz tamburan

8. -mala159-

tamburyn, jest to produkt z warsztatów gargulca, wyprodukujesz(warsztat) w Mieście ale ....już nie wyprodukujesz tamburynów bo właśnie się Pełnia skończyła. Na Targu też nie kupisz :(.