Odpowiedzialność graczy za nie ich błędy!

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika aszkaz55, 27 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. aszkaz55

aszkaz55 Forumowy żółtodziób

Wyczytałam, że błędnie dopisane złote banany będą odejmowane od konka graczy, nawet jeżeli spowodoje to jego zminusowanie, gdy banany zostały już wydane. Dlaczego gracze mają ponosić konsekwencje błędów nie przez nich popełnionych. Piszę w nowym temacie, bo ten o bananach został już zamknięty.

ross2 i Goldmaster82 lubią to.
  2. Kathea

Kathea Baron forum

Problem ze złotymi bananami jest błędem, zgodnie z regulaminem gracz nie ma prawa wykorzystywać błędów w grze na swoją korzyść. Inaczej mówiąc nie powinnaś zużytkować dodanych bananów. Jeżeli to mimo wszystko zrobiłaś to jedyną konsekwencją tego będzie to, że przez jakiś czas możesz mieć ujemną ilość ZB gdy błąd zostanie naprawiony (ale przynajmniej będziesz miała już więcej odkryte w świątyni, więc i tak jesteś do przodu).

ross2 i toDzasta lubią to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Kathea, dziękuję za pomoc.

Goldmaster82, nie masz racji, BP widzi swoje błędy, zawsze stara się je naprawić w taki sposób aby Gracze, których dotknęły błędy nie byli stratni. Twój post usuwam ponieważ niczego do tematu nie wnosił.

jaaa333, Twój post również usuwam, dział ten nie jest działem dyskusyjnym.

aszkaz55, akurat w tym przypadku rozwiązanie problemu będzie korzystne dla Graczy, których dotknęły błędy skryptu i nieświadomie je wykorzystali. Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. SMOD_Atena

radek08 Twój post usunęłam ponieważ niczego do tematu nie wnosił i bardzo proszę nie zamieszczać takich postów.

5. SMOD_Atena

Goldmaster82 oraz radek08 Wasze kolejne posty usunęłam jako spam i po raz ostatni proszę nie zamieszczać postów nic nie wnoszących do tematu. Kolejne tego typu posty i nie zastosowanie się do mojej prośby będzie skutkowało punktami karnymi.

6. SMOD_Atena

radek08 zapoznaj się proszę z Regulaminem forum : >>>klik<<<.
    Ty nie jesteś Autorem tego tematu, Twój kolejny post usuwam i nakładam na Twoje konto punkty karne zgodnie z poniższym punktem Regulaminu forum.

Czy Autorka tematu ma jeszcze jakieś pytanie ?

7. SMOD_Atena

emgie77, Twój post usuwam ponieważ do zapytania Autorki tematu niczego nie wnosił. Z pomysłami czy też propozycjami zmian zapraszam tutaj : >>>klik<<<.

8. Luba

Luba Stały bywalec

witam :) przed chwila byłam na czacie i CM Dama twierdzi,(informując na Pokoju Pomocy gracza),że jeśli ktoś, po ukazaniu się OO skonsumował Złote Banany to nie ma potrzeby zgłaszać tego do PT, a po prawkach poprostu bedzie mial ZB na minusie. Posiłkując się informacja z forum ,gdzie widać że taką powiność trzeba jednak spełnić ,poinformowałam CM Dame,że jest w błędzie ,ale tak do końca teraz nie wiem,czy słusznie zrobiłam i czy był sens ,żeby się upierać przy tym kierowaniu do PT odnośnie łamania w/w pkt regulaminu ,bo 2 razy z tego powodu z czata mnie wymiotło :oops: Co miotła to inaczej ehhhh8)

9. SMOD_Atena

Luba, jeśli Gracz przeczytał OO o występującym błędzie to podejrzewam, że już tych błędnie dopisanych, złotych bananów nie wykorzystał . Jeśli wykorzystał nieświadomie to skrypt te wykorzystane złote banany odejmie od stanu a odblokowane posągi Gracz będzie miał zostawione. W każdym bądź razie każdy występujący w grze błąd należy niezwłocznie zgłaszać do PT i w tym przypadku również. Tak jak jest to napisane w Regulaminie gry i OWH.
    Widocznie CM_DaMa się przejęzyczyła i na na pewno nie chciała wprowadzić Gracza w błąd, a jeśli masz jakieś zastrzeżenia do Jej pracy na czacie to zapraszam ze zgłoszeniem do PT.

aszkaz55, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

10. SMOD_Atena

Luba, Twój post usuwam ponieważ w tym temacie nie rozwiązujemy sytuacji zaistniałych na czacie, tak jak napisałam wyżej, zapraszam do PT i również miłego weekendu życzę.

Z uwagi na to, że odpowiedź na pytanie zadane przez Autorkę tematu została udzielona i żadnej innej informacji w tym temacie nie posiadamy. Powtórzę raz jeszcze - decyzja o takim rozwiązaniu problemu została podjęta w Centrali Bigpoint i zgodnie z tym OO : >>>klik<<< skrypt odpisujący błędnie dopisane złote banany został już uruchomiony, w związku z tym temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.