odpowiedzi ktorych nie ma

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika _Olenka47, 5 września 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

nie mogę jeszcze ogarnąć tego nowego forum, nie wiem gdzie się odp , DLACZEGO POD POSTEM JEST NAPISANE ZE "NIE MA MOZLIWOSCI ODPOWIEDZI", dziwne, czy dlatego ,że nie potraficie odp czy jakiś inny powod?, jestem ciekawa co odp Wojchilla graczowi QQRYQ333 ,ale PEWNIE nie doczekam się tak jak na moje emalie do pt wysyłane nie dostałam odp,pozdrawiam wszystkich

2. Jeżeli nie masz możliwości odpowiedzi to prawdopodobnie wątek jest już zamknięty,:)
    Na forum nie podajemy prywatnej korespondencji z Pomocą Techniczną ani żadnej innej.

Masz jakieś pytania ???

3. _Olenka47

_Olenka47 Komandor forum

mam tak wiele pytan a tak malo czasu ze nie bede pisala teraz i tu,i , juz swoje napisalam, zrobilam i czekam na rozwoj sytuacji

4. W takim razie wątek zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.