Odpowiedź z Pomocy Technicznej.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika draculik34, 26 października 2023.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Witam.
    Ile standardowo czeka się na odpowiedź z Pomocy technicznej. Pisałam 3 dni temu i do tej pory dostałam tylko odpowiedź z automatu. Cierpliwie czekam ale chciałabym wiedzieć czy moje zgłoszenie jest opracowywane czy odłożone na półkę.

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj:) Powinnaś otrzymać automatyczną odpowiedź (dosłownie chwilę po wysłaniu zgłoszenia), a później odpowiedź członka PT (kwestia czyjejś dostępności, czasem kilkanaście minut, czasem parę godzin, PT szybko odpowiada). Odpowiedź PT może zawierać wyjaśnienie Twojego problemu, albo jeśli jest potrzeba sprawdzenia czegoś, wyjaśnienia w uzgodnieniu z BP, wiadomość może tylko zawierać prośbę o cierpliwe oczekiwanie na odpowiedź. Jeśli upłynęło parę dni, to owszem możesz ich dopytać czy coś już wiadomo - w ramach tego samego zgłoszenia.

Czy masz jeszcze pytania w związku z tym?

draculik34 lubi to.
  3. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Dziękuję za odpowiedź.
    Kątem oka widziałam ruch na koncie ;), więc pewnie dostanę odpowiedź na emaila.

Pozdrawiam, kłódeczka.

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Na wściubianie nosa do PT to już mi kompletnie czasu brakuje, więc ew. ruch to nie moja sprawka:D Gdybyś jednak tej odpowiedzi w jakimś racjonalnym czasie nie dostała, to jak wyżej pisałam - jak najbardziej możesz się przypomnieć.
    Skoro nie masz już tu pytań, zamykam temat i życzę miłego dnia:)

draculik34 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.