odnosnie kokolek.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Farma100070, 14 listopada 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Farma100070

Farma100070 Okazjonalny autor

witam czule i serdecznie, mam pytanie odnosnie tych jajeczek. czy jesli nazbieralam sobie 400 wypadajek kokolczych to czy podczas nastepnego takiego eventu one mi znikna i bede zbierala wypadaje od nowa czy bede miala wszystkie zwierzatka jakie sobie wyhodowala i wypadajki takze?

ps. pierwszy raz biore udzial w takim evencie, jest EXTRA!! :D

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

bedziesz je miala dalej ;) ja mam ponad 15 tys :p bo jeszcze ich nie ruszalam :p

3. Farma100070

ja dopiero dzisiaj pierwszy raz z zagrod zebralam :D wiec mm tez wszystkie poprzednie misje i moge sobie wybrac dla siebie najbardziej oplacalna jesli chodzi o pasze bo zawsze mam deficyt super paszy :D
    i czy mozna hodowac te zwierzatka tez poza eventem czy tylko w jego trakcie?

a tak z innej beczki zapytam jeszcze o szklarnie. czy te wszystkie bonusy ktore mozna wynalezc z hodowli w szklarni dzialaja tez na pola czy tylko na sadzonki?

Ostatnie edytowanie: 14 listopada 2014
  4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

kukulki mozna tylko hodowac w trakcie eventu

5. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

6. Farma100070

a odnosnie szklarni? :) pytalam jesczze czy te wszystkie bonusy ktore mozna wynalezc z hodowli w szklarni dzialaja tez na pola czy tylko na sadzonki?

7. BA_Czerwona

A odnośnie szklarni załóż proszę osobny wątek, zajrzyj też tutaj >KLIK<

8. Farma100070

dobrze :) dziekuje za wszystko. mozna zamknac :)

9. BA_Czerwona

Zamykam zatem.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.