Odnośnie zamkniętego tematu- do BA_Chris

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Agata00755, 8 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Z całym szacunkiem Chris, ale to było odpowiednie miejsce.

Nie kupowałam jaja, więc skąd mam mieć pewność czy to w grze czy w FAQu błąd?

Wiem gdzie się zgłasza błędy, ale gdyby się okazało, że jednak to błąd w FAQ to wątek, do którego podałeś link byłby niewłaściwy. Sam dobrze wiesz, że czasami potrafi się zmienić jakiś szczegół po wprowadzeniu do gry.

A sorry nie będę specjalnie kupowała tego jaja żeby upewnić się gdzie leżał błąd.

KaBeUK lubi to.
  2. BA_Chris

BA_Chris Guest

Tak czy inaczej nawet gdyby błąd był w FAQu, co też się przecież może zdarzyć, to najodpowiedniejszym wątkiem do zgłoszenia takiej sytuacji byłby ten wątek, a nie Dział Pomocy, prawda? FAQ - pod lupą :)Poza tym odniosłem nieodparte wrażenie czytając Twojego posta, że masz pewność, iż błąd leży po stronie FAQ, stąd moja, stosowna myślę, reakcja. :)
    Jeśli masz zastrzeżenia do mojej pracy zapraszam do Pomocy Technicznej, tutaj wątek zamykam i sprawę uważam za wyjaśnioną i zamkniętą. :)

mika081989 i MOD_Cookie* lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.