odmulacz1

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika odmulacz1, 26 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. -kiwi1000-

-kiwi1000- Czeladnik forum

nie no, to zrozumiałam, że raczej męskie niż kobiece preferujesz :) a pastelowa brzoskwinia czy jasny wrzos? :D :D :D

2. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Ja obstawiam łososiowy xDxDxD

3. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Będzie jakiś na pewno.

Witam i pozdrawiam.

Jak to jest Zetka, że byłaś zalogowana, a ja nie mogłem, bo mi gra nie działała >:( Wkurza mnie ten sposób logowania przez grę.

4. Zła_Kobieta

Nie wiem jak to jest. Widocznie BP się mnie boi, bo logowałam się na farmę i obrabiałam ją bez problemu xD
    Najciekawsze jest to, że córka na swoim ani męża kompie nie mogła się zalogować. Próbowała nawet u swojego chłopaka i nic. Na moim kompie farma jej śmigała aż miło :p.
    W końcu skądś się wzięła ta moja opinia Złej Kobiety :D

5. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Znaczy nie padło wszystko, tylko "wybranym" graczom nie działało. Tylko czemu mi wrrr, straciłem zbiory, kombajn na jakieś dwie do trzech godzin i znowu zaufanie, którego i tak nie miałem.

SZUKAM ŻONY, są chętne ??

6. Zła_Kobieta

Ja bym była chętna, ale jestem ożeniona z córką. Jakkolwiek to brzmi :pxDxDxD

7. -kiwi1000-

-kiwi1000- Czeladnik forum

a wiesz jak to ze mną i moją grą jest :oops: ja bym nawet chętnie znowu wyszła za mąż, ale pewnie znowu za jakiś czas męża (i resztę) zostawię :D

8. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Nie wiem czy szukam męża ale w grze stanu wolnego xDxDxDxDxD
    Marcin bo nie padły wszystkie serwery ja tez mogłam grać

9. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Witam wieczorową porą.
    Luna żoną chciała zostać ;) a do Ciebie próbowałem wysłać, ale ktoś mnie chyba uprzedził bo byłaś zajęta.
    Już znowu zrobiłaś się czerwona i wypadłaś z sąsiadów -.-
    brzmi ... dziwnie :eek:

10. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Znaczy jestem zajęta ,ale nie jestem nie w grze pewnie któreś dziecko zobaczyło ze coś przyszło i odrzuciło bo laptop chodzi 24/dobe na farmie ;);););)

11. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Witam porannie
    No cóż, już po ptokach ;)

U mnie problem laptopa się sam rozwiązał, bo po 7 latach użytkowania padł i wprawdzie kupiłem nowy, ale młody ma szlaban na niego, dopóki nie będzie wyraźnie poprawionych wyników w szkole. Przez dwa lata ostatnie ściemniał, choć obiecywałem wymianę na nowy, to teraz ja ściemniam, że go dostanie, ale jak będą wyniki :D:D:D widzialne.
    Do mojego stacjonarnego ma dostęp tylko jak coś do szkoły potrzeba.

*aniolek lubi to.
  12. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

To ja w domu inaczej rozwiązałam sprawę w tygodniu tylko do celów szkolnych natomiast w weekend grają ile chcą i tak sie już przyzwyczaiły i spokój swiecony:p

13. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

To masz fajnie, mój niereformowalny, niby też miało tak być, i jak wchodziłem do pokoju, to się okazywało że gra włączona podczas robienia lekcji, bo włączyl kompa tylko dla szkolnych celów, a grę tak przy okazji, żeby sprawdzić :music:

14. Zła_Kobieta

U mnie dziadkowie zarżnęli sprawę dostępu do kompa. Jak Młoda szła do liceum do klasy z rozszerzoną informatyką, kupili jej w prezencie laptopa. Bo przecież do nauki jej będzie potrzebny. :p
    Na szczęście dziecię liceum skończyło, na studia się dostało i teraz na stary będzie pracowało, chyba, że sobie kupi, jak zarobi xDxDxD

15. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Witam popołudniowo, dziś będzie ciężki dzień, goloneczka się gotuje, ale przewiduje ze nie da się jej zjeść:eek: przed ugotowanie 1,8 kg ważyła, ocielę się prędzej, niż ją zjem, będą zimne nóżki jeszcze z tego co zostanie xDxDxD

Ten stary laptop też Patryk od babci dostał, ale zanim zacznie sam na niego zarabiać, jeszcze sporo czasu musi upłynąć i sporo musi zmądrzeć. :(o_O:sleepy:

16. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Marcin nie oglądniesz się :eek:a już powie kupiłem swój własny laptop:pza własne zarobione pieniądze xD

17. *aniolek

*aniolek Stary wyjadacz

....Jakoś tak po drodze postanowiłam wpaść :D
    życze miłego dnia :p

18. John_Shaft

John_Shaft Mieszkaniec forum

Gratki... xDxDxDxD:D:D:D:D:D:p:p

19. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Witam gości, udało mi sie na grę zalogować, to szybko foruma zaliczam zanim znów gra się zesra i mnie wywali.
    Nie mogę się doczekać, może udało by mi się wtedy (jak już nie będę miał go na garnuszku) szybciej kredyt na mieszkanie spłacić, a tak do 60 czeka mnie comiesięczne spłacane :sleepy: jeszcze tylko 21 lat :eek:
    ta mnie może wreszcie nie opuści xD-.-

20. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Nie powiem Wam po imieniu-.--.--.--.- który robi za żonę :pxDxDxDxDxD