odmulacz1

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika odmulacz1, 26 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Witaj!:)

Życzę miłego popołudnia i zapraszam do mnie :)

2. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Cześć Odmi :)
    Ja krótko i na temat:

3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Marcinku, życzę Ci na ten nowy rok optymizmu, uśmiechu, zdrowia, okazji do świętowania "na wesoło" i realizacji planów :) No... i żebyś nie był już taki złośliwy jak w zeszłym roku ;):p

4. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

5. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Dzięki wszystkim za zaglądanie, za życzenia i za wszystko. kryzys się pogłębia, nie wiem jak długo wytrwam, grę olałem, zaglądam tylko na ewenty, jak mi się chce. Życzę wszystkim Szczęśliwego Nowego Roku. Jeszcze raz dziękuję.
    Jeśli w ogóle będę, to nie obiecuję.

Trzymajcie za mnie kciuki, właśnie kupuje auto, może się pochwalę, ale z drugiego końca polski, może mnie nie wyrolują, ja jestem szczery i uczciwy i wieżę w to samo;)

AVE

6. Wika7022

Wika7022 Chodząca legenda forum

Przyniosłam ciasteczko ;)

7. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

To ja trzymam kciuki :) i czekam aż się pochwalisz :)

8. Anja8787

Anja8787 Generał forum

AVE! xD Nie wiem jakim cudem na starym forum nie wpadłam do Twojego domku. :p xD Na nowym zieje tak pustką, że aż tutaj weszłam. xD Chociaż powinnam tutaj wejść już jakieś dwa lata temu, ale to szczegół, lepiej późno niż wcale. xD Za bardzo się nie znamy, ale ważne, że moja pamięć Cię kojarzy. ;) xD
    No to zostawiam tutaj pozdrówki. :p

9. Zła_Kobieta

Odmi, odkurzam i wietrzę, bo jakiś podejrzany tajfun przeleciał i zacukrzył forum :p

Jak tam auto, udało się? Można już kciuki puścić, bo źle się pisze... xD

10. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Marcin kupiłes to autko dawaj fotke ;););)

11. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Siemka w przelocie, tak zaglądnąłem na moment, bo chwilowo grałem w farmę i zniknęła mi woda z pol, czy nie ma błędu sprawdzam. Zbiorę plony i zrobię se urlop, wrrr.
    Pozdrawiam odwiedzających i za ciacho dla misia, znaczy kota ;)
    Bardzo sugestywny post, czyje to wcielenie 8):music: kogoś mi przypomina xD
    Trzymać nadal, samochód nie dojechał, gość ma mi go do szczecina przywieść z Ostrowa Mazowieckiego, po drodze jak będzie do Niemiec jechał po następny, a nic nie znalazł nowego. Miał być wczoraj lub dziś, ale dzwonił że się nie udało nic znaleźć, a jechać do niego, czy on do mnie specjalnie 650 km to cała wyprawa i koszty dodatkowe. To Kia Soul z niemiec. Auto kontrowersyjne, mi się podoba, ale słyszałem wiele opinii że straszny brzydal. xD Wisi jeszcze na alegro jako zarezerwowana.

12. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Witaj! ;) Pod innym nickiem się skrywałam. xD [ciach] A, że na dawnym forum nicku nie dało się zmienić to każdej nowej osobie musiałam tłumaczyć kim jestem. xD Mniejsza o to, a mnie w dalszym ciągu wkurza mnie to nowe forum.>:( No a ja też trzymam kciuki za samochód. :p ;)
    Pozdrowionka.8)

Przypominam:

Dlatego też jest [ciach]

MOD_Atena.

Ostatnio edytowane przez moderatora: 5 stycznia 2015
  13. Zła_Kobieta

Mąż mi się buntuje, bo przez te kciuki obiady mi nie najlepiej wychodzą ;)xDxD

14. Anja8787

Anja8787 Generał forum

@MOD_Atena oj zapomniałam, ale to było bardzo dawno, z resztą jak takie rzeczy robiliśmy to nawet nie wiedzieliśmy, że nie można. Jak kiedyś o tym pisywałam to nikt mnie się o to nie czepiał, ale widzę, że teraz jest większy rygor. :p W każdym bądź razie będę wiedzieć żeby tego nie rozgłaszać. :p

15. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nieznajomość prawa nie zwalnia od odpowiedzialności w razie jego złamania,tak że lepiej się z prawem (tutaj regułami gry)zapoznać,żeby potem nie było ała ;)

16. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Witam nawet nasza policja upomina czasem:p:p:p:p
    Marcin kupiłes już to auto xDxDxDxD

17. SMOD_Atena

Jolcia ja nawet nie upominam czasem tylko przypominam :p

18. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Ewunia jak narozrabiam to się przypomnę xDxDxDxD Czasem i mnie palma odbije mimo slusznego wiekuxDxDxD

19. SMOD_Atena

A to chyba wszystkim tak czasami jakaś lekka głupawka się włącza :D ;)ale dopóki nikomu nie szkodzi to wyluzować czasami nawet jest wskazane ;)
    Tylko za bardzo nie rozrabiaj ;)

20. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Ewcia głupawka to mało powiedziane xD