odmulacz1

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika odmulacz1, 26 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Marcin już pewnie czuje się zdrowszy :p:p:p:pa jęzor mu się patata:p:p:p

2. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Siemka porannie.
    Dziś i jutro nocka, zakupy już zrobione, zaraz w łazience musze wymienić baterie w umywalce i chyba się zdrzemnę.
    I jak, kaca nie ma, dziś jak pisałem na nockę
    Coraz lepiej ;)

3. Bry wpadłam zobaczyć, czy grzeszny;) znaczy się grzeczny jesteś?:p:D;)

4. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Marcin zawsze jest grzeczny ;)

5. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

No i nie inaczej.
    Ja niegrzeczny ??
    Pozdrawiam.

6. John_Shaft

John_Shaft Mieszkaniec forum

Marcin niegrzeczny...? Jasiek niegrzeczny?... :pxDxDxDxDxDxDxDxDxD

7. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

No patrzcie dwa aniołki Jasiek i MarcinekxDxDxDxD

Zła_Kobieta lubi to.
  8. John_Shaft

taaaa.... zaraz chyba znowu wakacje będą... -.--.-8)

9. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

a to dlaczego znowu ??????????????/o_Oo_Oo_O

10. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Bo człowieka, normalnego szlag trafia na tym forum i w grze :p
    Siemka.

Witam i pozdrawiam gościów ;) i nie tylko.
    Jakiegoś kryzysa mam, drażni mnie wścibskość modów, awarie na grze i kosmiczne ewenty, których ja mimo ze 90 lev zrobić nie mogę, ewent wyraźnie nastawiony na zarabianie kasy, bo bez realnej gotówki nie do zrobienia. A teraz kolejny numer z kalendarzem, bo zepsuty, dla nich interes jak się dziś nie wyrobią z naprawą:sleepy:;):p (to stawiam że się raczej nie wyrobią :music:), bo ... jak zwykle zwalą odpowiedzialność na graczy, jutro się dowiemy, że żeby otworzyć "pierwszy stycznia" będzie trzeba zainwestować floreny i liczą na SMS-y od frajerówi że znajdzie się chętnych na wybulenie kasiorki :wuerg::wuerg::wuerg:.

11. Zła_Kobieta

Naprawili :)
    Ale to podobno przez przypadek, źle im się kliknęło i tak wyszło, że się naprawiło xDxDxD:music:

12. Siemka Marcinie (wścibska Modka na horyzoncie;):p) miłego wieczorku wpadłam życzyć:)

13. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Cze Marcin może Ci jutro Mikołaj prezent przyniesie to i humorek się poprawi:):):):)

14. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Powitać, wolne mam i gram, ale w ... na xboxie :p , pozdrowić odwiedzających.
    Wiesz że wcale bym się tym faktem nie zdziwił :eek:xD
    Mi o_O:eek: nie wierzę w to, a zasłużyłem ??

15. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Mi o_O:eek: nie wierzę w to, a zasłużyłem ??[/QUOTE]

Marcin zawsze mówisz że grzeczny chłopak jesteś to chyba zasłużyłes :music::music::music::music:

16. Zła_Kobieta

Cześć Marcin :)
    Patrząc po Twoim ostatnim wpisie wychodzi na to, że Mikołaj Cię porwał :music:

17. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Siemka, kryzysa mam, grę w sumie też trochę tak olałem, gdyby nie event pewnie olał bym bardziej. Witam i pozdrawiam ewentualnych zaglądajacych, jeszcze bardziej piszących, ale jak widzę nikt nie tęskni ;):p

Marcin zawsze mówisz że grzeczny chłopak jesteś to chyba zasłużyłes :music::music::music::music:[/QUOTE]jak widać jednak nie bardzo :sleepy:
    Mam jakiegoś kryzysa, nawet w czołgi nie gram,a to już dziwne, bo takie bonusy, ale za to w święta wolne mam a to już plus.

jakbym się nie pojawił, albo dostał urlop >:(;) to, zdrowych, wesołych świąt, bogatego mikołaja, niech z wora sypnie i wszystkiego naj wszystkim.

18. Zła_Kobieta

Wesołych Świąt :)

19. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Łamanie się opłatkiem to jeden z najważniejszych obrzędów wieczerzy wigilijnej. Opłatek jest symbolem przebaczenia i pojednania, a dzielenie się z nim oznacza chęć przynależności do pewnej zbiorowości, którą przy stole wigilijnym jest zwyczajnie nasza rodzina. Przy okazji łamania się opłatkiem ludzie składają sobie życzenia… Więc życzę Tobie wszystkiego najlepszego, dużo sukcesów, ale przede wszystkim dużo, dużo zdrowia, szczęścia, radości, pomyślności, uśmiechu na twarzy spełnienia marzeń , wesołych i pogodnych świąt spędzonych w gronie rodzinnym oraz szczęśliwego nowego roku...Tego Tobie i całej rodzinie życzę Kociaku:p:D

20. John_Shaft

Troszkę przetrę kurze... :p:p

Nie upodlij się jutro... trzeba 3mać pion... ;):p:D:DxDxDxDxDxDxD