odmulacz1

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika odmulacz1, 26 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. BA_Chris

BA_Chris Guest

Przyznawanie punktów karnych nie zależy od widzimisię moderatorów tylko Regulaminu forum, jeśli go celowo nie przestrzegasz i łamiesz, musisz liczyć się z tym, że punkty zostaną przyznane, pamiętaj o tym proszę. :)

2. John_Shaft

John_Shaft Mieszkaniec forum

11... będę w robocie... :sleepy::sleepy: ale co tam... może przynajmniej dożyje swojej emerytury... o_Oo_Oo_O

ble ble ble... dyr... dyr... dyr... parampampam... :wuerg::wuerg:>:(:DxDxDxDxDxDxD

3. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Który to regulamin jest zrobiony przez i pod moderatorów, ekipę a nie graczy, albo wręcz przeciwko graczom. A punkty były systematycznie zmieniane przeciw graczom !!! :mad::mad::mad::mad:
    Ja raczej nie dożyje emerytury, jak w tym tempie będą nas dy ... wykorzystywać i zanim przyjdzie moja pora to będę musiał pracować do 75 roku życia, a tyle nie pociągnę.

4. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Cze Marcin Ty weź popij meliski bo Ty nam się wykończysz nerwowo a fajny chopak jesteś :p:p:p:p

5. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Tak mnie dziś kierownik powiedział w robocie, że on jeszcze może na 67 lat się załapie, ale my do 75 raczej robić będziemy.

Bez meliski dam radę, wystarczają mi moje leki na nadciśnienie, rano popijam kawą, wieczorem piwkiem, albo drinkiem, jeśli nie muszę pracować.

6. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

No to Twoje ciśnienie jest super leczone powiedz że jeszcze palisz?:p

7. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Nigdy nie paliłem, dbam o zdrowie xDxDxD

8. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

OOOOO znalazł sie zdrowo żyjący ciekawe jak bym postawiła
    [​IMG] toby długo stało:p:p:p:p:p

9. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Osobiście akurat ten się moim zdaniem spsuł, wolę balantynkę, laudersa, ewentualnie quin margot z lidela :p

10. danka21

danka21 Wyjątkowy talent

Kurcze niektórych nazw nie znam taki mam w domie jak wstawiłam xDxDxDxDxD

11. BA_Chris

BA_Chris Guest

odmulacz1 Regulamin jest odgórnie narzucony przez firmę Bigpoint, bardzo proszę nie wprowadzaj graczy w błąd. :)

12. bawarczyk

bawarczyk Okazjonalny autor

Ściślej mówiąc prze CM :p
    Na forach innych krajów ten regulamin jest trochę inny i to już sprawiedliwe nie jest.

Cześć Marcin :)

13. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Witam gości w domku i zapraszam więcej

[​IMG] częstować się ;)
    Fajny barek, mój malutki, w sumie tylko żubrówka, rum, nalewka, browarek i łyskacz i to wsio :(
    Tylko czemu ciągle jakos tak ewoluuje i to na niekorzyść graczy ?? szczególnie za czasów Broka często się to jakoś tak zdarzało :eek:
    A był bardziej sprawiedliwy i przez sześć lat mojej spamerskiej działalności znacznie się zmienił na gorsze.

14. Zła_Kobieta

Zła_Kobieta Chodząca legenda forum

Mmmm... Pączki :)
    Akurat kawę piję :)

15. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

jakoś mnie na słodkie naszło, a pysznego grzańca z przyprawami już wypiłem.
    Kawa o tej porze, do 2,00 turlał bym się po łóżku z szeroko otwartymi oczyma, nawet jakbym się zaraz położył !!! :eek:o_O

mika081989 lubi to.
  16. Zła_Kobieta

Kawę poprzedziłam kilkoma kieliszkami wódeczki :p
    Skaleczyłam się w palec i dezynfekcja była konieczna xD

mika081989 lubi to.
  17. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Oj nie kalecz się za często bo to do nałogu sprowadza. :eek::p

18. Zła_Kobieta

Rzadko mi się skaleczenia zdarzają na szczęście :p
    Ale ona już się tak bidulka prosiła o zainteresowanie xDxDxD

19. odmulacz1

odmulacz1 Mistrz forum

Znaczy flaszeczka :eek:
    Wódka, którą dostałem od teściowej dwa lata temu przed wypiciem 11 miesięcy w lodówce się chłodziła :p

20. Zła_Kobieta

Flaszeczka, flaszeczka :)
    Wiesz... od teściowej nie wiem, czy bym w ogóle ruszyła...
    Pewnie bym wystawiła dla bardziej potrzebujących xDxDxD