Odkryty posąg - brak efektu

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Quba77, 22 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Quba77

Quba77 Czeladnik forum

Witam.
    Mam problem z tym że po odkryciu posągu za 45 złotych bananów w sekcji siódmej- miała być powiększona powierzchnia pół uprawnych na Bahamaramie (nowy posąg od niedawna) Jednak nic sie takiego nie stało a banany przepadły. Ponowne wylogowanie i zalogowanie nic nie pomogło.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Od niedawna czyli rozumiem, że masz na myśli posąg Tropikalnej Menażerii, o której tutaj znajdziesz informacje: >>>Magazyn - Menażeria, Manufaktura i Ogród dendrologiczny<<<.

Odkrycie tego posągu umożliwia dostęp do Tropikalnej Menażerii, nie powiększa się powierzchnia uprawna. Opis w Świątyni jest błędny, o czym mowa jest w Oficjalnym Ogłoszeniu: >>>klik<<<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. Quba77

Quba77 Czeladnik forum

Szkoda że się pospieszyłem z odkryciem i nie wiedziałem że opis jest błędny bo bym na tym etapie gry tego nie zrobił-trudno. Dziękuje za szybką odpowiedź

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro nie masz już pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.